Libnet.ro
UNICEF

11:45

Legea PSD prin care este interzisa orice vanzare a actiunilor la companiile de stat a trecut de Parlament Miza: Blocarea listarii Hidroelectrica

Hotnews Hotnews,
 Legea PSD prin care este interzisa orice vanzare a actiunilor la companiile de stat a trecut de Parlament Miza: Blocarea listarii Hidroelectrica

Camera Deputatilor a votat miercuri in favoarea legii prin care este blocata, timp de doi ani, orice vanzare de actiuni la companiile de stat. Legea a fost initiata de PSD, iar miza este blocarea listarii companiei Hidroelectrica, in conditiile in care aceasta a inceput procedurile, semnand un contract de consultanta pentru listarea unui pachet minoritar de actiuni. continuă pe Hotnews

Parlamentul adopta proiectul PSD pentru blocarea vanzarilor de actiuni la companiile de stat timp de doi ani, dar PNL il va ataca la CCR. Florin Roman: Un alt tun pregatit de social-democrati

Parlamentul a adoptat, miercuri, proiectul de lege initiat de PSD, prin care este blocata timp de doi ani orice vanzare de actiuni la companiile de stat. Camera Deputatilor, for decizional in aceasta speta, l-a.

Apple are metoda perfecta prin care sa te tina legat de produsele sale

Apple vrea sa-ti fie cat mai usor sa cumperi produsele pe care le ofera, asa ca vine cu o noua optiune pe Apple Card prin care sa poti face asta. Potrivit publicatiei Bloomberg, compania.

Mihaela Radulescu se retrage din showbiz. Care este motivul deciziei radicale

Da showbiz-ul pentru libertate. Mihaela Radulescu paraseste, pentru moment, zona. Un dezastru in amor? O problema existentiala? inainte de a le spune fanilor pe curand s-a asigurat ca lasa in urma si cateva argumente. Motivul pentru care Mihaela Radulescu se retrage din showbiz Dupa ce mai bine de cativa ani s-a retras de pe sticla, .

Care este cel mai mare regret al lui Ion Iliescu. Dezvaluiri emotionante, dupa aproape sapte decenii de casnicie cu Nina (GALERIE FOTO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a dezvaluit de curand care este cel mai mare regret al sau, in ciuda faptului ca a dominat ani la rand scena politica in mandatele sale. Mai mult, in plan personal, fo.

Care este data reala a nasterii lui Nicolae Ceausescu. Miturile din jurul acesteia

Despre fostul dictator, Nicolae Ceausescu, se pot scrie si de-acum in colo articole, carti si nu s-ar epuiza subiectul repede. Sunt multe lucruri legate de fostul prim fiul al tarii care au ramas inca un mister. Unele dintre ele au fost elucidate, alte nu inca. Nicolae Ceausescu si-a ascuns data zilei sale de nastere Unul .

Orban, despre legea PSD care interzice vanzarea actiunilor la companiile de stat: E nascuta din mintea extrem de sinuoasa a unor parlamentari PSD O atacam la CCR

Premierul Ludovic Orban spune ca suspendarea, pentru doi ani, a instrainarii participatiilor statului la companiile si societatile nationale este unul dintre proiectele nascute din mintea extrem de sinuoasa a unor parlamentari PSD, precizand ca statul este in procedura de listare a Hidroelectrica pe Bursa. El a mai afirmat ca legea va fi atacata la Curtea Constitutionala.

Spagatul in care este prins PSD

Sa facem abstractie pentru moment de intelegerile netransparente dintre Marcel Ciolacu si Klaus Iohannis. Sa analizam situatia politica la rece, ca si cand ea nu ar fi infestata de combinatii malefice. Si sa raspundem la intrebarea cheie. Vor da jos PSD, impreuna cu ALDE si Pro Romania, Guvernul Orban inainte de alegerile locale? Dar, in prealabil, este obligatoriu sa vedem daca prelungirea starii de alerta va fi sau nu aprobata de Parlament.

Maria Dragomiroiu, la varsta de 64 de ani. Care este secretul tineretii ei si ce trucuri de infrumusetare foloseste (GALERIE FOTO)

Maria Dragomiroiu s-a facut remarcata prin talentul si vocea inconfundabila, dar si prin trasaturile cu care a fost inzestrata si pe care a reusit sa o pastreze de-a lungul anilor. Recent, artista s-a.

Din culisele conducerii companiilor: Sapte greseli inconstiente prin care managerii isi saboteaza afacerea

In antreprenoriat, ai libertatea sa faci ceea ce iubesti, sa fii creativ si sa faci diferenta in lume. insa presiunea pentru a produce rezultate nu se incheie niciodata si uneori este neiertatoare. Leaderii, fiind extrem de entuziasmati si dornici sa.

Filmul Pe aripile vantului va fi scos de pe HBO Max. Care este motivul

Filmul Pe aripile vantului va fi scos de pe platforma de streaming HBO Max din cauza problemelor rasiale care apar in pelicula.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )