Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legea raspunderii magistratilor, vot final la Senat. Care sunt cele 10 modificari esentiale

Antena3 Antena3,
Legea raspunderii magistratilor, vot final la Senat. Care sunt cele 10 modificari esentiale

Zece modificari esentiale care apar la Legea raspunderii magistratilor adoptata marti de Parlament au fost prezentate in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3. Senatul a adoptat,. continuă pe Antena3

Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor, la vot final astazi in plenul Senatului

Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor ar urma sa intre marti la vot final in plenul Senatului, care este for decizional pe aceasta lege. Comisia Iordache a adus mai multe modificari proiectului, fata de forma adoptata de Camera Deputatilor, unul dintre amendamente fiind ca presedintele poate refuza motivat, o singura data, numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT.

Proiectul de modificare a Legii 303/2004, la vot final astazi in plenul Senatului

ACTUALIZARE 11:17 PMP s-a retras din plenul Senatului de la dezbaterea legilor Justitiei Senatorii PMP au parasit plenul Camerei superioare a Parlamentului ca urmare a respingerii prin vot a propunerii senatorului Traian Basescu de a fi retrase legile Justitiei de pe ordinea de zi. --- Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor ar urma sa intre marti la vot final in plenul Senatului, care este for decizional pe aceasta lege. Cu o zi in urma, Comisia Iordache a adus mai multe modificari proiectului, fata de forma adoptata de Camera Deputatilor, unul dintre amendamente fiind ca presedintele poate refuza motivat, o singura data, numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT, aducand la cunostinta publicului motivele refuzului.

Proiectul de modificare a Legii 303/2004, la vot final astazi in plenul Senatului

Proiectul de modificare a Legii 303/2004 privind Statutul magistratilor ar urma sa intre marti la vot final in plenul Senatului, care este for decizional pe aceasta lege. Cu o zi in urma, Comisia Iordache a adus mai multe modificari proiectului, fata de forma adoptata de Camera Deputatilor, unul dintre amendamente fiind ca presedintele poate refuza motivat, o singura data, numirea sefilor Parchetului General, DNA si DIICOT, aducand la cunostinta publicului motivele refuzului.

Vot final pentru bugetul asigurarilor sociale si fondurile de asistenta medicala

Parlamentul a votat vineri, 15 decembrie, in lectura finala, Legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2018 si Legea fondurilor asigurarii obligatorii de asistenta medicala pe anul 2018, transmite IPN.

CRIMINALA DE LA METROU provine dintr-un judet in care sunt inregistrati peste 6.400 de BOLNAVI PSIHIC

Intr-un caz incredibil, care a socat opinia publica, ziarul craiovean Gazeta de Sud mentioneaza ca asasina de la metrou provine dintr-un judet cu un numar semnificativ de bolnavi psihic, si anume.

Nu toata lumea ar trebui sa consume sorici de porc. Uite care sunt riscurile

Soriciul nu este mult diferit de pielea de pui. Fiind perioada in care se taie porci, nutritionistii recomanda cumpatare in consumul soricilor. Soriciul este bogat in calorii, are cont.

Harta mondiala a prostitutiei. Unde este ilegal sa te prostituezi si care sunt tarile care pedepsesc platitorii pentru sex

Prostitutia nu are acelasi statut global la nivel mondial. in unele dintre tari autoritatile le pedepsesc pe femeile care se prostitueaza, in schimb alte sisteme legislative sanctioneaza.

Selfita este o tulburare mintala. Adevarul despre persoanele care sunt obsedate de acest tip de poze

Selfita selfitis) este o problema psihica, iar persoanele care simt nevoia sa publice mereu fotografii cu propria persoana in media de socializare ar putea avea nevoie de ajutor, au atentionat psihologi din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )