Libnet.ro
UNICEF

14:00

Legea USR care baga la inchisoare consumatorii de etnobotanice, intoarsa in Parlament de Iohannis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Legea USR care baga la inchisoare consumatorii de etnobotanice, intoarsa in Parlament de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Parlamentului reexaminarea legii propuse de deputata USR Lavinia Cosma, potrivit careia consumul de etnobotanice devenea infractiune pedepsita cu amenda sau cu puscaria de pana la 2 ani, scrie Hotnews. ro. continuă pe Wall-Street Ro

Iohannis intoarce in Parlament legea USR care ii trimitea la puscarie pe consumatorii de etnobotanice

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Parlamentului reexaminarea legii propuse de deputata USR Lavinia Cosma, potrivit careia consumul de etnobotanice devenea infractiune pedepsita cu amenda sau cu puscaria de pana la 2 ani.

Legea anti-bullying baga scolile in sala de judecata. Cum poate fi rezolvata problema violentei in scoli

O familie din Bucuresti cere daune morale de 15. 000 de euro Scolii 181 din Capitala dupa ce fiul lor a fost batut crunt chiar in timpul orelor de curs. Expertii din sistem atrag atentia ca legea anti-bullying, fara finantarea resurselor, este insuficienta in rezolvarea problemelor.

Klaus Iohannis a respins legea USR privind inasprirea pedepselor pentru traficul si consumul de droguri: Proiectul se va intoarce pentru reexaminare in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri o cerere de reexaminare privind proietul de lege initiat de USR si adoptat de Parlament prin care pedepsele cu inchisoarea pentru detinerea sau vanzarea de droguri vor fi.

Decizia care baga CFR Calatori in faliment

Un nou proiect de Hotarare de Guvern are putea baga in faliment CFR Calatori.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )