Libnet.ro
UNICEF

10:30

Legenda jazzului Chick Corea a murit la varsta de 79 de ani. Artistul suferea de o forma rara de cancer

Adevărul Adevărul,
Legenda jazzului Chick Corea a murit la varsta de 79 de ani. Artistul suferea de o forma rara de cancer

Pianistul Chick Corea, legenda a jazzului mondial, a murit din cauza unui cancer la varsta de 79 de ani, a anuntat familia sa, potrivit NBC News. continuă pe Adevărul

Chick Corea, o legenda a jazz-ului, a murit de cancer la 79 de ani

Legenda jazz-ului american Chick Corea a murit pe 9 februarie din cauza unei forme rare de cancer la varsta de 79 de ani, potrivit unui comunicat postat pe pagina sa de Facebook. Corea a ajuns foarte cunoscut prin activitatea lui din anii 70, promovand stilul jazz fusion sau jazz-rock cum era denumit la vremea respectiva contribuind direct la nasterea acestui stil de jazz.

Fondatorul revistei Hustler, Larry Flynt, a murit la varsta de 78 de ani

Milionarul american Larry Flynt, fondator al revistei pentru barbati Hustler, a murit miercuri la Los Angeles, la varsta de 78 de ani, a transmis familia acestuia, citata de presa americana. Potrivit TMZ, Flynt a murit de stop cardiac.

Actrita Valeria Gagealov a murit la varsta de 89 de ani

Actrita Valeria Gagealov a murit, marti, la varsta de 89 de ani, a anuntat Teatrul National Bucuresti. intr-o cariera numarand 36 de ani pe scena Nationalului din Bucuresti, Valeria Gagealov a jucat drama, comedie, comedie muzicala, roluri clasice si moderne.

Chick Corea, legenda a jazzului, a murit la 79 de ani. Suferea de o forma rara de cancer

Chick Corea, legenda a jazzului, a muritpe 9 februarie, la varsta de 79 de ani. Anuntul a fost facut joi de familia sa. Pianistul suferea de o forma rara de cancer. A muritChick Corea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )