Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legenda numelor statiilor de metrou din Capitala. Care este singurul peron din Bucuresti aflat la suprafata

Antena3 Antena3,
Legenda numelor statiilor de metrou din Capitala. Care este singurul peron din Bucuresti aflat la suprafata

Cum fiecare denumire are propria-i legenda, la fel se intampla si in cazul statiilor de metrou din Capitala. Transportul subteran bucurestean se intinde pe aproape 70 de kilometri si se. continuă pe Antena3

Evenimentul Biblioteca pentru Pop, anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala. Participantii vor aduce cate o carte si vor cere demisia ministrului Educatiei

Evenimentul Biblioteca pentru Pop este anuntat pentru marti in Piata Victoriei din Capitala, participantii urmand sa aduca fiecare o carte, solicitand demisia lui Liviu Pop din functia de ministru al Educatiei, scrie News. ro. Organizatorii isi motiveaza actiunea invocand scandalul manualelor scolare si gravele probleme de background profesional ale ministrului, solicitand sindicatelor din educatie si asociatiilor de parinti sa li se alature. Evenimentul se va desfasura pe tot parcursul zilei, incepand de la ora 9. 00, iar cartile stranse vor fi donate unor scoli pe care subfinantarea le-a adus in situatia de a nu avea o biblioteca.

Ministrul Finantelor despre cresterea pretului carburantilor: Sincer, nu am urmarit care este pretul la pompa

Ministrul Finantelor nu pare sa fie prea ingrijorat de pretul carburantilor. intrebat de jurnalisti pe aceasta tema, Ionut Misa a spus senin ca nu a urmarit care este pretul la pompa, dar are.

Ministrul Finantelor despre cresterea pretului carburantilor: Sincer, nu am urmarit care este pretul la pompa. / Am incredere in declaratiile premierului si in faptul ca se vor lua niste masuri si se vor face niste analize

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a afirmat, marti, la Parlament, chestionat de jurnalisti pe tema cresterii pretului carburantilor, ca Sincer, nu am urmarit care este pretul la pompa. Misa mai spune ca autoritatile vor monitoriza daca cresterea de pret se va regasi in profitul companiilor care platesc impozit la bugetul de stat si a adaugat ca Eu am incredere in declaratiile premierului si in faptul ca se vor lua niste masuri si se vor face niste analize.

O adolescenta din Germania risca sa fi condamnata la moarte in Irak. Care este motivul

O adolescenta din Gremania care a fugit de acasa pentru a se alatura organizatiei teroriste ISIS, ar putea fi condamnta la moarte, avertizeaza premierul irakian. Potrivit Daily Mail, Linda Wenzel a fost scoasa.

UPDATE Alarma falsa la o statie de metrou din Londra, dupa descoperirea unui pachet considerat initial suspect

Alarma falsa la statia de metrou Holborn din centrul Londrei, marti dupa-amiaza, dupa descoperirea unui pachet considerat initial suspect. Politistii veniti la fata locului au stabilit in cele din urma ca nu exista niciun pericol, potrivit Reuters.

BNP Paribas Real Estate: Piata spatiilor de birouri din Capitala se va transforma incet intr-o piata a proprietarilor

Prima jumatate a anului a inregistrat o scadere considerabila a ratei de neocupare de la aproximativ 13% la sfarsitul anului 2016 pana la aproape 9% la sfarsitul primei jumatati a anului 2017, care a fost rezultatul unei cereri in continua crestere,.

LIVE VIDEO Spectacol aeronautic, pe Lacul Morii din Capitala

Sambata, intre 11. 00 si 14. 30, in zona Lacului Morii se va desfasura spectacolul AeroNautic Show Lacul Morii 2017, fiind organizate exercitii demonstrative de parasutare pe apa si recuperare executate de militari din cadrul Fortelor Terestre Romane.

Lovitura pentru TVR: Raportul de activitate al SRTv pe 2016, respins de comisiile de cultura din Parlament. Daca este respins si de plen, Consiliul de Adminsitratie este demis

Raportul de activitate al Societatii Romane de Televizune pe anul 2016 a fost respins marti de comisiile de cultura din Parlament, cu majoritate de voturi, vot care a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi a sedintei. Consiliul de Administratie al SRTv, in frunte cu presedintele-director general Irina Radu, ar urma sa fie demis daca raportul va fi respins si miercuri in plenul reunit al Parlamentului.

Marcel Pavel, clipe de GROAZA in Timisoara! Care este starea artistului dupa URGIA din vestul tarii

Urgia care a avut loc, duminica, in vestul tarii, a facut mai multe, bilantul ajungand la 8 morti si 137 de raniti. Marcel Pavel s-a aflat in acest weekend la Timisoara si a.

Sfarsitul Lumii este aproape! Profetia din Biblie care iti da fiori

Sfarsitul Lumii este foarte aproape. Teorii ale conspiratiei sustin ca o profetie biblica da ca sigur ca intreaga lume se va sfarsi pe 23 septembrie. Apocalipsa descrisa in Biblie va.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )