Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legile Justitiei adoptate in mare graba in Camera Deputatilor. Scandal si acuzatii de dictatura la votul din plen

B1 B1,
Legile Justitiei adoptate in mare graba in Camera Deputatilor. Scandal si acuzatii de dictatura la votul din plen

Plenul Camerei Deputatilor s-a reunit in mare graba dupa sedinta solemna dedicata omagierii Regelui Mihai pentru ca PSD-ALDE-UDMR sa aprobe in mare urgenta modificarile la legile justitiei ce au. continuă pe B1

Legile Justitiei, adoptate de Camera Deputatilor. Acuzatii de dictatura dupa modificarea legii ANI

In numele pnl, tot ceea ce ati facut dvs ne duce cu pasi repezi spre dictatura. ati incalcat dreptul la liberateta de exprimare, drepturi fund ale cetatenilor acestei tari, puneti in pericol securitatea.

Legea privind statutul magistratilor si modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi cu 179 de voturi pentru si 90 de voturi impotriva modificarile aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intr-o sedinta de vot final convocata ad-hoc, potrivit posturilor de televiziune.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi, pentru corelarea unor texte

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi. Exista pericolul ca de la 1 ianuarie sa intre automat in vigoare plata TVA defalcat

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare. Daca dezbaterile se amana si OUG-ul guvernului intra in vigoare, inseamna ca de la 1 ianuarie toate companiile vor fi obligate sa plateasca TVA defalcat.

Florin Citu: PSD distruge economia pentru a modifica legile Justitiei si apoi iese de la guvernare

Guvernarea dezastruoasa din 2017 si proiectul de buget pe 2018 arata faptul ca PSD are un singur scop: sa treaca Legile Justitiei de Parlament si apoi sa iasa de la guvernare, sustine senatorul liberal, Florin Citu. In 2017, Guvernul s-a.

Presedintele va trimite legile Justitiei la Comisia de la Venetia inainte de a le respinge sau promulga

Liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, si-a exprimat convingerea, aseara, ca presedintele Klaus Iohannis va trimite legile justitiei la Comisia de la Venetia inainte de a le respinge sau de a le promulga.

Toader, in fata Comisiei de la Venetia: Am dat curs invitatiei de prezentare a evolutiilor legislative. Raportul MCV recomanda un aviz pe legile Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, participa, sambata, la lucrarile Comisiei de la Venetia, precizand, pe pagina sa de Facebook, ca a prezentat evolutiile legislative din Romania referitoare la legile justitiei.

Masura fara precedent: Consiliul Europei s-a autosesizat in cazul modificarilor aduse de PSD-ALDE la Legile Justitiei. Schimbarile ar putea afecta lupta impotriva coruptiei si independenta sistemului judiciar

Grupul de state impotriva coruptiei GRECO) din cadrul Consiliului Europei a solicitat Romaniei sa-i prezinte date in legatura cu modificarile la Legile Justitiei. Autoritatile romane.

Consiliul Europei, cu ochii pe Romania. GRECO cere informatii privind modificarile la legile justitiei, care sa fie analizate intr-o reuniune in martie

Grupul de state impotriva coruptiei GRECO) din cadrul Consiliului Europei a decis sa ceara Romaniei ca pana in 15 ianuarie 2018 sa prezinte informatii in legatura cu modificarile la legile justitiei, care sa fie analizate la reuniunea GRECO din martie.

Grupul de state impotriva coruptiei din cadrul Consiliului Europei (GRECO) cere Romaniei informatii privind modificarile la legile justitiei. Polonia, vizata si ea

Grupul de state impotriva coruptiei GRECO) din cadrul Consiliului Europei cere Romaniei ca pana la 15 ianuarie 2018 sa prezinte informatii in legatura cu modificarile la legile justitiei, care sa fie analizate la reuniunea GRECO din luna martie. GRECO a cerut si Poloniei sa prezinte un raport similar privind pachetul de legi privind reorganizarea Curtii Supreme de Justitie.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )