Libnet.ro
UNICEF

16:45

Legumele minune care te slabesc daca le mananci des. Studiul care a dat peste cap ce stiau nutritionistii

Playtech Playtech,
Legumele minune care te slabesc daca le mananci des. Studiul care a dat peste cap ce stiau nutritionistii

Mananci mult si slabesti! Timp de patru ani, specialistii au urmarit pas cu pas rezultatele unei diete bogate in aceste alimente. Concluziile studiului sunt clare. Exista legume care, consumate des si in cantitati neasteptat de mari, te pot ajuta sa slabesti. Studiul ce a dat peste cap teoriile nutrisionistilor. Ce legume te pot ajuta sa . continuă pe Playtech

Leguma minune care are cele mai multe vitamine. Este mai buna pentru sanatate decat toate fructele

Exista legume despre care, pe nedrept, se vorbeste prea putin. Vitamina C este extrem de importanta pentru organismul nostru. De precizat este ca organismul nu o produce singur, ci ea trebuie luata din alimentatie. Ea este extrem de benefica pentru intarirea sistemului imunitar, a structurii osoase si ajuta la absorbtia fierului, dar da si un .

Simona Halep l-a dat de gol pe Darren Cahill. Obiectul vestimentar pe care nu il schimba des

Dupa victoria superba cu Garbine Muguruza, Simona Halep a povestit amuzata despre un obiect vestimentar purtat obsesiv de antrenorul ei, Darren Cahill. Simona Halep, amuzata de obiceiul lui Darren Cahill. Austrelianul are un obiect vestimentar pe care nu il schimba des: A inceput turneul cu ea, nu cred ca o va lasa Pe langa relatia .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )