Libnet.ro
UNICEF

16:15

Leicester City, noua campioana din Premier League: Povestea unui club care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului! (FOTO)

B1 B1,
Leicester City, noua campioana din Premier League: Povestea unui club care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului! (FOTO)

OrasulLeicesterdinRegatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, aflat la aproape 160 de kilometri de capitala Londra, a reusit sa se ridice peste metropola. Si nu din punctul de vedere al. continuă pe B1

Imposibilul s-a produs. Leicester City este noua campioana din Premier League

Leicester City a castigat, in premiera, titlul de campioana in Premier League, cu doua etape inainte de finalul campionatului. Echipa lui Claudio Ranieri are 7 puncte avans in fata.

Una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului: Modesta Leicester City castiga campionatul bogatilor din Premier League! (VIDEO)

Acum doi ani promova, dupa zece ani, in Premier League, anul trecut abia se salva de la retrogradare, iar in acest an a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria sportului si a.

VIDEO Anglia: Leicester este noua campioana dupa ce Tottenham nu a reusit victoria

Chelsea a remizat cu Tottenham pe teren propriu, scor 2-2, desi oaspetii au condus la un moment dat cu 2-0, rezultat care face ca supriza Leicester sa devina noua campioana a Angliei, potrivitgsp. ro. Dupa acest rezultat Leicester are 77 de puncte, in timp ce Tottenham are 70. In Anglia mai sunt de jucat doar doua meciuri. vezi cum s-au bucurat jucatorii lui Leicester cand Chelsea a egalat.

Seara fantastica pentru Leicester: Echipa de fotbal, campioana in Premier League - Mark Selby a castigat Campionatul Mondial de snooker

Ziua de 2 mai 2016 va ramane in mod categoric in istoria orasului Leicester. Pret de cateva ore, oraselul din inima Angliei a tinut capul de afis al sportului mondial: echipa de fotbal a castigat titlul in Premier League una din cele mai mari surprize din fotbalul mondial), iar Mark Selby originar din acelasi oras) a cucerit titlul de campion mondial la snooker.

Minunea s-a produs: Leicester City este noua campioana a Angliei

In ziua cand Mark Selby a cucerit al doilea sau titlu de campion mondial in snooker, concitadinii sai din Leicester au avut un alt puternic motiv de bucurie, dupa ce echipa locala City a cucerit primul titlu din istorie in Premier League.

Un parior englez a castigat aproximativ 33.000 de euro, dupa ce Leicester City a cucerit titlul in Premier League

Un parior englez a castigat 26. 500 de lire sterline aproximativ 33. 000 de euro), dupa ce echipa sa favorita, Leicester City, a cucerit titlul de campioana in Anglia.

Cum au trait fotbalistii lui Leicester finalul meciului care i-a facut campioni in Premier League (VIDEO)

Bucurie mare pentru toti fanii modestei formatii Leicester City, care a produs una dintre cele mai mari surprize din istoria fotbalului, castigand titlul in Premier League. Detalii.

Petrecere la Giurgiu, dupa castigarea primului titlu de campioana din istoria clubului (VIDEO)

Astra Giurgiu si Leicester City sunt marile surprize din acest sezon pentru castigarea titlurilor in Romania, respectiv Anglia. Cele doua echipe carora nimeni nu le dadea vreo sansa la.

Au castigat 25.000 de euro din greseala. Leicester City a purtat noroc unor pompieri din Anglia

Noroc chior pe doi pompieri din Anglia. Acestia au pariat din greseala 12 euro pe un bilet si au castigat 25. 000 de euro. Cei doi au pariat inaintea debutului de sezon ca Leicester City vor.

Leicester City, la un pas de castigarea campionatului din Marea Britanie. Acestia au reusit un egal cu Manchester United, urmatoarele meciuri fiind decisive pentru elevii lui Ranieri

Egal in campionatul Angliei, in meciul care ar fi putut decide castigatoarea din acest sezon. Leicester City a reusit doar un scor de 1-1 contra rivalei Manchester United. Elevii lui Claudio.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3425 seconds )