Libnet.ro
UNICEF

22:00

RB LEIPZIG - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

Antena3 Antena3,
RB LEIPZIG - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM TVR - VIDEO

RB LEIPZIG - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE in EUROPA LEAGUE. Universitatea Craiova va evolua intr-un sistem 4-3-3 in meciul cu RB Leipzig, care are loc joi, de la ora 19,30 ora Romaniei, TVR. continuă pe Antena3

ALASKERT - CFR CLUJ LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

ALASKERT - CFR CLUJ LIVE in EUROPA LEAGUE. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Campioana Romaniei, CFR Cluj, intalneste in deplasare echipa armeana FC Alaskert Erevan, joi, intr-o partida din cadrul primei.

LEIPZIG - UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE STREAM. Misiune imposibila pentru olteni in Europa League ONLINE VIDEO TVR

Universitatea Craiovajoaca azi primul meci din turul 3 preliminar al Ligii Europa. Leii din Banie au fost eliminati in aceasta faza in sezonul trecut,.

HALEP - PAVLYUCHENCOVA LIVE la MONTREAL. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO

HALEP - PAVLYUCHENCOVA LIVE la MONTREAL. ONLINE STREAM DigiSport - VIDEO. Meciul de debut al jucatoarei romane de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, la actuala editie a turneului WTA de la Montreal Canada),.

LIVE Leipzig - Craiova (19:30)

Test de foc pentru U Craiova in Europa League joi seara, in deplasare, contra nemtilor de la Leipzig. Partida e live text in aceasta pagina dupa 19:30.

LIVE Leipzig - Craiova 1-0

Test de foc pentru U Craiova in Europa League joi seara, in deplasare, contra nemtilor de la Leipzig. Partida e live text in aceasta pagina dupa 19:30.

Europa League, turul trei preliminar: Leipzig - CSU Craiova 3-1

Formatia Universitatea Craiova a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa RB Leipzig, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pe final, partida s-a disputat pe o ploaie torentiala.

Asa am trait Leipzig - Craiova 3-1

Test de foc pentru U Craiova in Europa League joi seara, in deplasare, contra nemtilor de la Leipzig. Partida a fost live text in aceasta pagina dupa 19:30.

Universitatea Craiova, infrangere in Germania. Sanse relativ mici la retur

Echipa germana RB Leipzig a invins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-1 1-0), joi seara, pe RB Arena din Leipzig, in prima mansa a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal si a facut un.

Leii Olteniei ataca taurii din Leipzig!

Universitatea Craiova, al carei partener principal este operatorul digital de pariuri si cazinouBetano, joaca azi primul meci din turul 3 preliminar al Ligii Europa.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova si-au aflat posibilele adversare din play-off

CFR Cluj, FCSB si Universitatea Craiova si-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League, potrivit tragerii sorti care a avut loc luni, la Nyon. Pentru a ajunge in play-off, cele trei echipe romanesti trebuie sa treaca mai intai de partidele din turul trei preliminar al competitiei 9 si 16 august).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )