Libnet.ro
UNICEF

14:45

P LEK3.CO inaugureaza cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania

Hotnews Hotnews,
 P LEK3.CO inaugureaza cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania

CO a inaugurat la inceputul lunii octombrie cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania. Charging Plaza Hub700 poate gazdui si incarca concomitent 6 vehicule electrice, furnizand o putere cumulata de 272kW, chiar in inima Timisoarei. continuă pe Hotnews

IN AMERICA DE NORD, Ford lanseaza cea mai mare mare retea de statii de incarcare pentru masini electrice

Ford se va alia cu Volkswagen AG si Amazon pentru a oferi proprietarilor de masini electrice cea mai mare retea de statii de incarcare din America de Nord, transmit CNN si Reuters.

Ford lanseaza cea mai mare retea de statii de incarcare pentru masini electrice

Ford se va alia cu Volkswagen AG si Amazon pentru a oferi proprietarilor de masini electrice cea mai mare retea de statii de incarcare din America de Nord.

Serghei Mizil, marturii incendiare. Care a fost cea mai mare nebunie facuta pe vremea lui Ceausescu

Controversatul afacerist Serghei Mizil a povestit, duminica, la Antena 3, care a fost cea mai mare nebunie pe care a facut-o pe vremea lui Ceausescu. Faptul ca era fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil ii.

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu.

Muzeul Luvru se pregateste pentru cea mai mare expozitie de lucrari ale lui Leonardo Da Vinci

Cel mai vizitat muzeu din lume, muzeul Luvru din Paris, se pregateste pentru cea mai mare expozitie care va include operele artistului italian Leonardo Da Vinci. Expozitia este organizata pentru a marca 500 de ani de la trecerea in nefiinta a pictorului si va putea fi vizitata timp de patru luni incepand cu data de 24 octombrie, conform CNN.

Meteo. Un vortex polar loveste Romania. Se stie cand vine iarna. Va fi cea mai grea din ultimii 30 de ani

Un vortex polar va lovi din plin toate regiunile din Romania. Din pacate, avertismentele specialistilor de la Administratia Nationala de Meteorologie nu sunt deloc bune. Dupa ce ca iarna va veni mult mai devreme decat era asteptata, va fi si cea mai grea din ultimii 30 de ani. Un vortex polar loveste Romania Specialistii de .

ATENTIE, ROMANI! Urmeaza CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! Va fi PRAPAD in ROMANIA!

E oficial! Iarna aceasta va fi cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Iata ce au anuntat meterologii.

Ce studii are Simona Halep. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a cucerit podiumul de la o varsta frageda

La 28 de ani, Simona Halep se bucura de succes, joaca tenis la cel mai inalt nivel, castiga sume importante de bani din sport, publicitate si afaceri si investeste intr-o echipa de hochei de fete. Sportul nu a fost singura ei pasiune de-a lungul timpului. Cea mai buna jucatoare de tenis din Romania a facut .

Casa Melik, cea mai veche din Capitala

Daca in alte privinte mai exista dispute printre specialisti in legatura cu cea mai veche casa de locuit, inca existenta din Bucuresti, exista o opinie impartasita de mai toti: aceasta este Casa Melik, din Strada Spatarului, 22.

Numarul de sticle de plastic vandute in Marea Britanie este mai mare ca niciodata

Cantitatea de sticle de plastic vandute in UK este mai mare ca niciodata - specialistii asteptandu-se la o crestere si mai mare, in ciuda campaniilor de a renuntare la obiectele de unica folosinta, scrie The Independent.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )