Libnet.ro
UNICEF

12:45

Leo Iorga a vorbit despre cazul Denisei Manelista. Ce spune artistul care a trecut si el prin momente cumplite

B1 B1,
Leo Iorga a vorbit despre cazul Denisei Manelista. Ce spune artistul care a trecut si el prin momente cumplite

Leo Iorga a vorbit despre cazul Denisei Manelista, cantaretul avand la activ mai multe vizite in Cuba pentru tratamente impotriva cancerului. Denisa Manelista ar urma sa mearga si ea. continuă pe B1

Vraciul Denisei Manelista: Avea intoxicatie cu cupru!

Un apropiat al Denisei Manelista a facut noi dezvaluiri despre suferinta prin care trece artista. Marian Vasile a scapat de aceeasi boala ce o macina pe tanara cu un tratament naturist. Denisa a urmat.

Impresarul, VINOVAT de boala Denisei Manelista?! Epuizata de oboseala, acesta ar fi fortat-o sa onoreze foarte multe contracte

Minodora, una dintre persoanele care ii sunt alaturi aproape tot timpul Denisei Manelista, aduce noi vesti despre starea de sanatate a cantaretei. intrucat in presa tabloida s-a.

Mesajul Denisei Manelista pentru fani: Sper ca cei care au umanitate in ei vor intelege

Denisa Raducu a transmis un nou mesaj. Cantareata isi doreste liniste si isi roaga fanii sa spuna o rugaciune pentru ea. Denisa a fost externata, spune Israela, cea care tine legatura.

S-A TERMINAT... RESEMNATA iN FATA MORTII: MAMA DENISEI MANELISTA ABIA A APUCAT SA iI APRINDA O LUMANARE! (FOTO)

Denisa Manelista se afla intr-o stare foarte grava si se simte atat de rau incat s-a impacat cu gandul ca va muri. Atunci cand homeopatul cantaretei a venit la.

Daum a vorbit despre posibila demisie

Christoph Daum, selectionerul nationalei Romaniei, a vorbit, marti, intr-o conferinta de presa despre posibila demisie de la carma primei reprezentative.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )