Libnet.ro
UNICEF

13:45

Leonard Cohen a murit. Testamentul muzical urias al unui compozitor si scriitor enigmatic

Adevărul Adevărul,
Leonard Cohen a murit. Testamentul muzical urias al unui compozitor si scriitor enigmatic

Leonard Cohen a murit. Poet, guru spiritual, calugar zen, laureat de premii literare dar, mai presus de toate, peste 45 de ani de muzica. Sunt doar cateva dintre expresiile care il pot descrie pe Leonard Cohen, un interpret a carui particularitate in muzica usoara poate fi egalata doar de talentul sau literar, care a facut ziarul Boston Globe sa titreze in anii 60 ca James Joyce n-a murit, ci traieste in Montreal sub numele de Leonard Cohen. continuă pe Adevărul

Leonard Cohen a murit. Ramanem cu muzica si intelepciunea unui mare artist: cele mai frumoase citate - Exista o fisura in orice, asa patrunde lumina

Leonard Cohen, cantaret, compozitor, poet si scriitor canadian, a murit la varsta de 82 de ani. Cunoscut in special pentru versurile intunecate si pesimiste, cariera de peste cinci decenii i-a fost marcata si de o nota recurenta de optimism.

Leonard Cohen a murit: 10 lucruri mai putin cunoscute despre legendarul artist. A studiat Dreptul si s-a retras in munti, la o manastire budista

Leonard Cohen a murit la varsta de 82 de ani, lasand in urma o mostenire uriasa in muzica, poezie si literatura. Un artist complet, care s-a dezvaluit in totalitate publicului, Leonard Cohen a fost un om enigmatic si extrem de modest.

Leonard Cohen a murit. Lumea artistica il omagiaza pe compozitorul enigmatic

Interpretul si compozitorul de muzica usoara Leonard Cohen a murit vineri dimineata, la varsta de 82 de ani, iar artisti si personalitati din intreaga lume i-au adus un omagiu, relateaza The Guardian.

Leonard Cohen a murit. Artistul avea 82 de ani VIDEO

Leonard Cohen a murit. Mai am ceva treaba de facut. Sa pun lucrurile in ordine. Sunt pregatit sa mor. Sper doar sa nu fie prea inconfortabil acel moment. Totul s-a cam terminat pentru mine, declara in urma cu doar cateva luni muzicianul, poetul si romacierul canadian.

Leonard Cohen a murit! Asculta cele mai cunoscute piese ale sale! VIDEO

Leonard Cohen a murit la varsta de 82 de ani. Celebrul artist este apreciat in toata lumea multumita operelor sale din sfera muzicii si a poeziei. Asculta cele mai cunoscure piese ale sale! .

Leonard Cohen a murit la varsta de 82 de ani

Muzicianul canadian Leonard Cohen a murit, astazi, la varsta de 82 de ani, anunta presa internationala.

BREAKING NEWS. Leonard Cohen a murit la varsta de 82 de ani |VIDEO

Muzicianul canadian Leonard Cohen, care a fost de asemenea un poet apreciat si romancier, a murit la varsta de 82 de ani, transmit agentiile internationale de presa.

A murit legendarul artist Leonard Cohen, la o luna dupa ce a declarat ca este pregatit sa incheie socotelile cu viata (VIDEO)

Muzicianul canadian Leonard Cohen, care a fost si poet si romancier, a murit la varsta de 82 de ani. Cu profunda tristete va informam de decesul poetului, compozitorului si artistului legendar Leonard.

Viata, patimile si cantecele lui Leonard Cohen, cartea lui Mircea Mihaies despre marele disparut, va fi reeditata in aceasta toamna

Mircea Mihaies descrie in cartea Viata, patimile si cantecele lui Leonard Cohen, care va fi reeditata in aceasta toamna de Editura Polirom, cautarile si paradoxurile din viata poetului-muzician, reflectate in finalul volumului si prin 32 de poeme ale lui Cohen, traduse de Mircea Cartarescu. Leonard Cohen a murit vineri dimineata, la 82 de ani.

Leonard Cohen si amintirea a ceea este mai inalt

Avem nevoie de sentimente mai inalte. Nu putem trai mereu in persiflare. Afland ca a murit Leonard Cohen, am avut aceeasi senzatie de ireal si de farsa ca atunci cand cand a murit Cioran. M-am intrebat atunci, ma intreb si acum daca cel care si-a trait pana la capat melancolia poate sa moara cu adevarat. Din nefericire sau poate din fericire, nimeni nu-si traieste melancolia pana la capat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )