Libnet.ro
UNICEF

18:30

Leonard Doroftei este DISTRUS! Fiul lui a fost implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Din pacate ... (FOTO)

B1 B1,
Leonard Doroftei este DISTRUS! Fiul lui a fost implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Din pacate ... (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din. continuă pe B1

Leonard Doroftei este distrus! Fiul lui a fost implicat intr-un accident rutier (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

Drama fara margini! Fiul unui fost fotbalist a incetat din viata, dupa o suferinta lunga si crunta

Nationala Romaniei va juca in aceasta seara si pentru fiul unui fost fundas international, care trece prin momente grele, dupa ce si-a pierdut fiul.

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei a provocat un accident grav. Un barbat a ajuns in stare grava la spital, iar patru masini au fost distruse

Alexandru Doroftei, fiul cel mic al fostului pugilist, a provocat, in noaptea de vineri spre sambata, un grav accident in care au fost implicate patru masini. O persoana a fost ranita grav.

Fiul cel mic al lui Leonard Doroftei a provocat un accident rutier noaptea trecuta. Tanarul ar fi stat pe telefon

Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din Ploiesti, in apropierea unui supermarket. Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani, nu era atent la volan si a intrat intr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )