Libnet.ro
UNICEF

09:46

Leonard Orban: Este vital ca Romania sa stea cat mai aproape de tarile care sustin consolidarea UE

Adevărul Adevărul,
Leonard Orban: Este vital ca Romania sa stea cat mai aproape de tarile care sustin consolidarea UE

Consilierul prezidential Leonard Orban a declarat, vineri, prezent la cea de a V-a editie a forumului anual de dezbateri Eurosfat, ca Romania sustine consolidarea Uniunii Europene si a subliniat ca tara noastra trebuie sa stea cat mai aproape de statele membre care au aceeasi pozitie. continuă pe Adevărul

M-am inteles cu Tariceanu ca Negritoiu trebuie revocat cat mai repede de la ASF

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca s-a inteles cu presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, asupra faptului ca Misu Negritoiu trebuie demis cat mai repede de la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), deoarece aceasta este o institutie importanta care nu trebuie sa functioneze ca si cum ar fi mosia cuiva.

Dragnea: M-am inteles cu Tariceanu ca Negritoiu trebuie revocat cat mai repede de la ASF

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, ca s-a inteles cu presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, asupra faptului ca Misu Negritoiu trebuie demis cat mai repede de la conducerea ASF, potrivit.

Neacsu, Erste Asset Management: Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre toti membrii UE; Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%

Guvernul actual are cel mai fragil buget dintre membrii Uniunii Europene UE), Romania avand cea mai mica pondere a veniturilor publice in PIB, a declarat miercuri Dragos Neacsu, membru in Consiliul director al Romanian Business Leaders RBL) si seful Erste Asset Management, intr-o conferinta de presa organizata de RBL. Indiferent de orientarea ideologica si de structura partinica, Guvernul are in maini cel mai fragil buget dintre toti membrii UE. Romania are cea mai mica pondere a veniturilor fiscale in PIB, circa 25%, la distanta de mai bine de 10 puncte procentuale de statele Europei Centrale cu care indeobste ne comparam. Ungaria are 38%, Croatia - 37%, Cehia si Polonia - 34% si 35% din PIB, spus miercuri Dragos Neacsu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )