Libnet.ro
UNICEF

22:15

Leonard Orban, propus de Victor Ponta pentru un post la Curtea Europeana de Conturi

B1 B1,
Leonard Orban, propus de Victor Ponta pentru un post la Curtea Europeana de Conturi

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a fost propus de premierul Victor Ponta pentru a fi membru in Curtea Europeana de Conturi de la 1 ianuarie 2013, informeaza gandul. Orban a confirmat acest. continuă pe B1

Victor Ponta, pentru le Monde: Poate am actionat intr-o maniera impetuoasa si pripita in ceea ce priveste referendumul, dar am raspuns asteptarilor populatiei/ Eu sunt cel care a decis sa normalizeze situatia cu presedintele Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat publcatiei franceze Le Monde ca rata de participare si rezultatul referendumului il fac sa spuna ca poate a actionat intr-o maniera impetuoasa si pripita insa a raspuns asteptarilor populatiei. Intrebat daca are regrete fata de evenimentele din ultimele luni, in contextul in care a trebuit sa isi explice actiunile in fata Comisiei Europene, seful Executivului a declarat desigur. Am fi putut sa actionam diferit. Exista lectii pozitive si negative de invatat. Ponta a mai precizat, in cadrul interviului, ca el este cel care, in final, a decis sa normalizeze situatia cu presedintele, arata Le Monde.

Victor Ponta, pentru Le Monde: Am regrete privind actiunile din timpul suspendarii lui Traian Basescu. As fi putut proceda altfel

Primul ministru Victor Ponta a declarat pentru ziarul francez Le Monde ca are regrete in ceea ce priveste suspendarea presedintelui Traian Basescu, apreciind ca ar fi putut actiona altfel, scrie RFI.

Victor Ponta: Cota unica de 16% ramane neschimbata.

Cota unica de impozitare, de 16%, ramane neschimbata si este asumata politic, a declarat marti premierul Victor Ponta, adaugand ca se cauta alte solutii pentru a creste colectarile la buget, potrivit Hotnews. ro. Citeste si: Ponta: Cel mai mare dezastru in absorbtia fondurilor UE a fost produs in 2009-2011 de catre ANRMAP Ponta: La Oltchim am primit o oferta exotica, iar cei de la Chimcomplex sunt prea mici Ponta, despre Oltchim: Situatia este foarte DIFICILALIVE TEXT. Ponta: Romania .

Jose Barroso, dupa intilnirea cu Victor Ponta: E extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta / Reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale

Presedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, a declarat luni dupa intilnirea cu premierul Victor Ponta de la Bruxelles ca e extrem de important ca nominalizarile pentru sefia DNA si a Parchetului General sa fie facute intr-o maniera corecta si transparenta, potrivit unui comunicat de presa al CE. Barroso a mai spus ca reforma in sanatate si restructurarea companiilor de stat sint cruciale pentru sustenabilitatea pe termen lung a finantelor publice din Romania. 26: Victor Ponta a declarat, citat de Agerpres, ca presedintele Barroso a apreciat inca o data - cred ca o va face si in comunicatul domniei sale - faptul ca faimoasele 11 puncte au fost tratate de mine si de Guvern la modul cel mai serios si au fost indeplinite'Vezi in articol comunicatul integral al Comisiei Europene eng.

Victor Ponta la B1 TV: Posta romana traieste doar ca mai duce pensiile oamenilor/Am negociat cu OMV si ei se obliga sa vanda Arpechimul la pachet cu Oltchimul

Premierul Victor Ponta este invitat in acest moment in studioul emisiunii Ultmul cuvant de la B1 TV. Premierul spune ca Posta romana a fost devalizata constant in utlimii doi ani, a fost salavata in extremis de la faliment si supravietuieste acum doar din faptul ca duce pensiile oamenilor. Seful guvernului spune ca a avut o discutie cu membrii ai guvernului belgian pentru o implicare a Postei belgiene in actionariatul Posta Romana. Ponta despre Oltchim: De vina este fosta conducere care a fost tinuta in brate de toate partidele si guvernarile. Am discutat cu OMV Petrom ca sa vanda Arpechimul impreuna cu Oltchimul. emisiunea este in desfasurare.

Victor Ponta: Negocierile privind candidatii la parlamentare s-au incheiat cu bine. Cei mai multi sunt parlamentari in functie

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, difuzata de B1 TV, ca USL va prezenta candidatii nominalizati pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, precizand ca cei ma.

Victor Ponta: Nu am niciun punct de conflict cu Antonescu. ...

Premierul Victor Ponta a infirmat o eventuala competitie intre el si liderul USL Crin Antonescu, alaturi de care se situeaza foarte aproape in sondaje, potrivit B1. ro. Premierul a negat zvonurile potrivit carora intre cei doi lideri USL ar exista anumite tensiuni. Nu sunt deloc intr-o competitie cu Antonescu, nici in fata, nici in spate, pentru ca nu avem niciun punct de conflict. Nu voi candida la prezindentiale in 2014. Mi-a dovedit-o si pe 7 mai, cand m-a sustinut pentru functia de prim .

Victor Ponta: Barroso m-a chemat la Bruxelles. ...

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara ca intalnirea cu presedintele Comisiei Europene Jose Manuel Barosso a avut loc la cererea liderului UE, potrivit B1. ro. Traian Basescu a solicitat aceasta intalnire cu presedintele CE, Jose Manuel Barroso m-a informat, apoi am stabilit ca pentru a exista acel echilibru de care avem nevoie este bine sa ma duc si eu la Bruxelles. Nu au existat asemenea discutii sa mergem impreuna la Bruxelles, a spus Victor Ponta la B1 TV. Premierul a declarat ca .

Victor Ponta in Le Monde: Am REGRETE. Agresivitatea luptelor noastre politice a surprins ...

Ziarul francez Le Monde va publica in editia de miercuri un interviu cu seful Guvernului de la Bucuresti. Victor Ponta vorbeste despre suspendarea presedintelui, greselile facute, relatia romano-franceza si scandalul de plagiat, potrivit Rfi. ro. Intrebat daca regreta situatia creata de procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu, pentru care a fost chemat la ordine de Comisia Europeana, Victor Ponta raspunde imediat: Bineinteles ca am regrete. Am fi putut actiona alfel si trag deci .

Victor Ponta: Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% la Posta Romana

Posta belgiana si-a manifestat in mod special interesul de a veni cu o participare de 20% n. a in actionariatul Postei Romane), implicit insa avand si un cuvant serios de spus in partea de management, a declarat marti premierul Victor Ponta cu privire la intalnirea avuta cu o zi in urma la Bruxelles cu premierul belgian. Am discutat cu primul ministru n. a al Belgiei) si va avea loc o intalnire dupa 2 ani si ceva intre conducerea Postei din Belgia si cea din Romania pentru a identifica implicarea acestora, prezenta unui investitor important, un nou tip de management si salvarea locurilor de munca, a mai spus Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )