Libnet.ro
UNICEF

01:06

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt si Robert De Niro, pentru prima data impreuna intr-un scurtmetraj

România Liberă România Liberă,
Leonardo DiCaprio, Brad Pitt si Robert De Niro, pentru prima data impreuna intr-un scurtmetraj

Cineastul Martin Scorsese a reunit actori de prim rang de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio, Brad Pitt si Robert De Niro, pentru a juca intr-un scurtmetraj care va fi inclus in campania de promovare a unui complex turistic din Macao, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Cadou de nunta inedit pentru Angelina Jolie si Brad Pitt

Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt, care s-au casatorit sambata in Franta, au primit drept cadou de nunta o pereche de sinsile din partea organizatiei PETA, informeaza Mediafax.

Proaspat casatorit, Brad Pitt isi etaleaza verigheta!

La doar cateva zile dupa casatoria care a avut loc in oraselul Correns din Franta, Brad Pitt a participat la un eveniment de promovare al noului sau film, Fury, organizat la The Tank Museum din Dorset. Brad Pitt a purtat cu mandrie pe mana verigheta, cu toate ca la momentul aparitiei sale la eveniment nu stia multa lume de nunta secreta din Franta.

Ce spun vedetele de la Hollywood despre casatoria lui Brad Pitt cu Angelina Jolie

Vedetele de la Hollywood si-au exprimat bucuria la aflarea vestii despre casatoria lui Brad Pitt cu Angelina Jolie, prin intermediul unor mesaje publicate pe retelele de socializare.

Angelina Jolie si Brad Pitt vor aparea in scene nebunesti de sex in noul lor film

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt - care s-au casatorit sambata, in Franta, dupa o relatie de noua ani - vor filma cateva scene nebunesti de sex in noul lor lungmetraj, drama cu accente romantice By The Sea, ce va fi turnata in Malta.

Angelina Jolie si Brad Pitt, scene nebunesti de sex in noul lor film

Actorii americani Angelina Jolie si Brad Pitt vor filma cateva scene nebunesti de sex in noul lor filmBy The Sea, informeaza Mediafax.

Noi detalii despre nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt! Ce rochie a purtat, cine le-a creat verighetele!

Nunta dintre Brad Pitt si Angelina Jolie a surprins intreaga lume. Cei doi actori si-au dorit ca momentul sa fie unul privat, ceremonia desfasurandu-se la Chateau Miraval de langa Nisa, weekendul trecut, in prezenta celor sase copii si a catorva prieteni apropiati.

Vladimir Putin a vorbit pentru prima oara despre crearea unui stat in estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat, duminica, presedintele rus Vladimir Putin, informeaza AFP, citata de Mediafax. Este pentru prima.

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei

Crearea unui stat trebuie abordata in discutiile privind incheierea conflictului din estul Ucrainei, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, evocand pentru prima data un astfel de statut pentru regiunile unde se confrunta fortele ucrainene si.

Vladimir Putin evoca pentru prima data un statut statal pentru estul Ucrainei

Vladimir Putin evoca pentru prima data crearea unui stat in estul Ucrainei, regiune unde se confrunta fortele ucrainene si rebelii prorusi. Liderul de la Kremlin afirma ca formarea unui stat trebuie abordata.

Bani mai multi pentru Prima casa. Guvernul a suplimentat fondurile pentru anul 2014

Tinerii au sanse mai multe sa-si cumpere o locuinta prin programul Prima casa. Fondurile au fost suplimentate de Guvern cu banii nefolositi in programul ANL de anul trecut. Guvernul va realoca sumele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )