Libnet.ro
UNICEF

12:00

Leonardo DiCaprio, mesaj transant pentru politicienii care nu cred in cercetarile privind schimbarile de mediu: Nu ar trebui sa detina functii publice!

B1 B1,
Leonardo DiCaprio, mesaj transant pentru politicienii care nu cred in cercetarile privind schimbarile de mediu: Nu ar trebui sa detina functii publice!

Leonardo DiCaprio a vorbit despre credinta sa ca schimbarile climatice sunt o problema majora a lumii de azi in cadrul premierei documentarului sau despre problemele de mediu. Starul de la Hollywood a. continuă pe B1

Surpriza lui Leonardo DiCaprio pentru romani. Va interpreta un personaj celebru in Romania in anii 90

Actorul Leonardo DiCaprio si studiourile Paramount isi vor uni fortele pentru a adapta pentru marile ecrane serialului de animatie Captain Planet and the Planeteers, difuzat la televiziune in an.

Andreea Marin, MESAJ EMOTIONANT pentru tatal ei: O sa implinesc un vis, inca unul, cu suflet si omenie, asa cum m-ai invatat. Sa privesti de sus, in doar cateva zile. Mi-e dor de tine, de noi hai, da-mi un semn sa stiu ca esti langa mine

Andreea Marin a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj emotionant pentru tatal sau. Fosta Zana a Surprizelor a publicat o fotografie de pe vremea cand era mica, unde apare langa.

Traian Basescu, despre platforma lui Dacian Ciolos: Nu am vazut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea sa fie prim-ministru (VIDEO)

M-am uitat pe aceasta platforma. Nu am vazut ceva mai ridicol pentru cineva care vrea sa fie prim-ministru. Este un decalog acolo cu 10 principii. Le gasim, intrati pe platforma o politica a PPE, si.

Olanda doreste sa extinda legea eutanasiei si pentru cei care considera ca viata lor s-a incheiat

Ministerul Sanatatii si al Justitiei din Olanda vor sa propuna o lege prin care sa legalizeze sinuciderea asistata pentru persoanele care simt ca viata lor s-a terminat, desi nu sufera de o bo.

Mamele eroine vor fi premiate. Senatul a aprobat proiectul privind indemnizatiile pentru femeile care au adus mai multi copii pe lume

Proiectul de lege care prevede acordarea unei indemnizatii viagere femeilor care au adus pe lume trei sau mai mult de trei copii a fost adoptata de Senat. Mamele eroine, asa cum au fost numite, vor primi.

Olanda ar putea legaliza eutanasierea pentru cei care simt ca viata lor s-a terminat

Suicidul asistat e un subiect care starneste numeroase controversede ordin etic. Olanda a fost prima tara care a decis sa legalizeze eutanasierea umana, in 2002. Acum, guvernul olandez ar putea duce lucrurile cu un pas mai departe. Daca decizia din 2002 prevedea ca doar persoanele care sufereau de boli in faza terminala si dureri de [].

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )