Libnet.ro
UNICEF

20:45

Leonardo DiCaprio a salvat un barbat care plutea in deriva de 11 ore in Marea Caraibelor

Hotnews Hotnews,
 Leonardo DiCaprio a salvat un barbat care plutea in deriva de 11 ore in Marea Caraibelor

Actorul american Leonardo DiCaprio, aflat in vacanta in Caraibe, a ajutat la gasirea unui barbat care cazuse de pe un iaht si plutea in deriva de 11 ore, potrivit Mediafax, care citeaza dailymail. co. uk. continuă pe Hotnews

Leonardo DiCaprio, erou pentru un barbat: Cum a salvat celebrul actor sa salveze viata unei persoane care plutea in deriva de 11 ore

Aflat in vacanta in Caraibe, actorul Leonardo DiCaprio s-a dovedit a fi salvarea unui barbat are cazuse de pe un iaht si plutea in deriva de 11 ore.

VIDEO Globurile de Aur: Ricky Gervais a uimit publicul cu o gluma despre Leonardo DiCaprio si Printul Andrew

Comediantul Ricky Geravis a prezentat ceremonia de decernare a premiilor pentru a cincea si ultima oara si nu s-a abtinut de la unele glume usturatoare in timpul monologului sau de deschidere. Gervis a vorbit despre Felicity Huffman si condamnarea sa la inchisoare sau despre esecul filmului Cats. Nici Leonardo DiCaprio nu a fost iertat de comediant, acesta socand si totodata, facand publicul sa rada, la glumele sale referitoare la varsta iubitelor lui DiCaprio.

Soarta unui barbat care a comis 136 de violuri in fata camerei de filmat. Modul in care reusea sa-si atraga victimele (FOTO, VIDEO)

Un barbat de 36 de ani din Indonezia a devenit cel mai prolific violator al Marii Britanii, fiind condamnat, luni, la inchisoare pe viata dupa ce a fost gasit vinovat pentru violarea a 136 de persoane, relateaza B.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )