Libnet.ro
UNICEF

10:30

Leul se intareste si revine cel mai bun nivel din ultimele doua saptamani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Leul se intareste si revine cel mai bun nivel din ultimele doua saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a scazut la 4,4288 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele aproape doua saptamani, scrie Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Ca o umbra de nor, de Radu Jude, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la Sarajevo

Ca o umbra de nor, de Radu Jude, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la Festivalul International de Film de la Sarajevo, care s-a desfasurat intre 16 si 24 august, se arata pe site-ul oficial al evenimentului, potrivit Mediafax.

Precizia absoluta: cercetatorii au realizat cel mai bun ceas din lume

Cercetatorii americani sustin ca au creat cel mai precis ceas din lume, cu ajutorul unor materiale inovative. Acest instrument este de 10 ori mai bune decat altele.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, disponibil in Romania.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, este disponibil din luna august in magazinele din Romania. Stilat si elegant, Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, un ecran de 4,7 inchi si cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz, fiind o adevarata bijuterie in arena smartphone-urilor. Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajuta utilizatorul in cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul .

Ursii au cel mai prost an din ultimul deceniu. Romanii, fericiti pentru ca nu au avut unde sa parieze pe scaderea bursei

Investitorii pesimisti, care au anticipat o scadere a pietelor in acest an si au vandut short actiuni, trec in 2013 prin cel mai greu an din ultimul deceniu. In Romania, lipsa aproape completa a tranzactiilor short i-a ferit pe investitori de.

Cel mai bogat om din India a pierdut 5,6 miliarde dolari, in patru luni

Averea miliardarului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, a scazut cu 24% incepand din mai, sau cu 5,6 miliarde de dolari, la 17,5 miliarde de dolari, ca urmare a deprecierii rupiei la un minim record, potrivit Bloomberg.

Copii romani langa o legenda, in cel mai tare show din Romania. Pustii vor canta alaturi de Roger Waters

Cei mai talentati 15 pusti din Romania vor face spectacol cu Roger Waters. il vor acompania pe artist pe acordurile We dont need no education. Copiii nu stiau prea multe despre Roger Waters, dar imediat ce .

Huawei Ascend P6, inca cel mai subtire smartphone, in Romania

Chiar si la doua luni de la anuntarea globala, Huawei Ascend P6 inca este cel mai subtire smartphone din lume. Vestea si mai buna este ca a ajuns si in Romania. Este stilat, elegant, si este, asa cum spuneam cel mai subtire Ascend P6 are o grosime de 6,18 milimetri, ecran de 4,7 inci cu 720 x 1280 pixeli si Gorilla Glass si carcasa metalica. La interior, puterea nu este deloc mica, are un procesor quad-core K3V2E de 1,5 [].

FOTO Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, a ajuns si in Romania, la pretul de 1.599 lei

Huawei Ascend P6, smartphone-ul chinezesc care se poate lauda cu cel mai subtire profil din lume, a ajus si la noi in tara, prin operatorul telecom Cosmote, potrivit unui comunicat remis Adevarul.

Faze Tari: Alerta nationala in Venezuela: presedintele cere arestarea gastilor care fura parul femeilor; Ce a rasarit in mijlocul desertului: imagini spectaculoase cu una dintre cele mai extravagante constructii din lume; Prima fotografie cu planeta Pama

Porumbeii Zombie din Moscova au starnit panica in randul locuitorilor. Cum se comporta pasarile. Locuitorii din Moscova sunt ingrijorati de comportamentul bizar al unor porumbei, pe care ii numesc zombie. Locuitorii spun ca. Incredibil! S-a tatuat cu freza dentistului. Mathew Whelan 33 de ani) este cel mai tatuat om din Marea Britanie. Este atat de obsedat de tatuaje, incat si-a pictat aproape tot corpul, chiar si cu freza dentistului, pentru a-si cresta fata.

Actiunile revin pe plus dupa doua zile de pauza

Bursa a crescut usor, pentru prima data in ultimele trei zile, iar actiunile BVB au urcat cu peste 2% si au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimele 12 luni, la o zi dupa ce ASF si-a dat avizul ca fostul sef al bursei de la Varsovia Ludwik.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )