Libnet.ro
UNICEF

16:45

Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana dupa primele 10 luni ale acestui an

Adevărul Adevărul,
Leul ramane cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana dupa primele 10 luni ale acestui an

Leul a ramas dupa primele 10 luni ale acestui an cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata euro comparativ cu cotatia din ianuarie, conform unei analize a Casei de brokeraj Noble Securities. continuă pe Adevărul

Leul ramane cea mai performanta moneda din UE

O analiza a casei de brokeraj Nobel Securities arata ca leul este, la finalul primelor zece luni, cea mai performanta moneda din Uniunea Europeana UE), fiind singura singura care inregistreaza o crestere in fata euro, comparativ cu cotatia din luna ianuarie, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Leul este cea mai performanta moneda din UE

La finalul primelor zece luni ale anului, leul este cea mai performanta moneda din UE, fiind singura care inregistreaza o crestere in fata Euro comparativ cu cotatia din ianuarie, a declarat Silviu Pojar, manager de vanzari al casei de brokeraj Noble.

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, pusa in vanzare de Orange

Operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat joi ca incepand cu 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pentru 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si care are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

iPad Air, cea mai performanta tableta Apple, vanduta de Orange la preturi de la 349 de euro impreuna cu abonament de 25 de euro pe doi ani

Orange a anuntat joi ca incepand din 1 noiembrie pune in vanzare noul iPad Air cu WiFi si 4G, cea mai performanta tableta Apple de pana acum, la preturi incepand de la 349 euro alaturi de abonamentul Colibri Explore 25 pe 24 de luni care ofera trafic national nelimitat si are incluse optiunile Happy Night si Cost Control.

Dinamo a obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Cupei Romaniei, 5-0 cu Chindia Targoviste

Dinamo obtinut cea mai clara victorie din optimile de finala ale Cupei Romaniei, reusind sa castige cu 5-0 meciul de pe teren propriu disputat impotriva echipei de liga a treia Chindia Targoviste. Echipa.

Eurostat: Increderea in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai puternica scadere din UE

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai mare scadere din UE, in contextul unei inrautatiri puternice a perceptiei privind sectorul serviciilor, arata date publicate, miercuri, de Eurostat.

Vladimir Putin, desemnat de Forbes cea mai puternica persoana din lume

Presedintele rus Vladimir Putin a fost desemnat cea mai puternica persoana din lume in clasamentul Forbes 2013, detronandu-l astfel pe Barack Obama. Presedintele american se afla pe locul doi, urmat de presedint.

increderea in economia Romaniei, cea mai puternica scadere din UE.

Increderea mediului de afaceri si a populatiei in economia Romaniei a inregistrat in octombrie cea mai mare scadere din UE, arata datele Eurostat, citate de Mediafax. Indicele increderii in economie a scazut cu 2,6 puncte, de la cota de 97,4 in septembrie la 94,8 in octombrie. Pe locul al doilea la nivel european in functie de declinul increderii in octombrie se situeaza Lituania - cu un declin de 2,4 puncte, urmata de Bulgaria si Spania - ambele cu cate 2,2 puncte. Increderea din sectorul .

VIDEO Lenovo lanseaza tabletele Yoga despre care spune ca au cea mai mare autonomie din piata: maxim 18 ore

Lenovo a lansat doua noi modele de tablete numite Yoga despre care spune ca au o autonomie de 18 ore de browsing web, cea mai buna valoare din piata, scrie PC World. Tabletele lansate pana acum au maxim 11 ore autonomie promisa, dar in uzul de zi cu zi valorile sunt clar mai mici, in special la partea video. Tabletele Yoga a fost lansate la New York de Ashton Kutcher.

Vladimir Putin este cea mai influenta persoana din lume

Presedintele Federatiei Ruse, Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a fost numit cea mai influenta persoana din lume, conform revistei Forbes. Putin l-a detronat de pe prima pozitie a clasamentului pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )