Libnet.ro
UNICEF

06:45

Leul s-a intarit in fata francului elvetian dupa o saptamana de depreciere. Moneda nationala a castigat un ban in fata euro si a dolarului. Vezi si care sunt scenariile privind evolutia valutelor in urmatoarea perioada

Hotnews Hotnews,
 Leul s-a intarit in fata francului elvetian dupa o saptamana de depreciere. Moneda nationala a castigat un ban in fata euro si a dolarului. Vezi si care sunt scenariile privind evolutia valutelor in urmatoarea perioada

BNR a afisat in prima zi a saptamanii un curs de 4,48 lei pentru un euro, un castig de un ban in fata monedei europene fata de inchiderea de vineri. Francul a fost cotat la 4,48 de lei, dupa ce vineri cotatia fusese de 4,58 lei/chf, iar dolarul a avut aceeasi evolutie cu cea a euro. Luni euro s-a apreciat usor pana in apropierea nivelului de USD 1. 1250/EUR dupa ce a atins in cursul diminetii n nou minim la USD 1. Usoara revenire pare a se datora unor investitori care si-au marcat profitul, astel incat ne asteptam ca perechea sa mai piarda din avant. Monedele Europei emergente s-au tranzactionat diferit fata de euro. Leul a deschis la 4. 4825/EUR si s-a tranzactionat intr-un interval intre 4. 4800 si 4. continuă pe Hotnews

Ponta: PNL are o atitudine de extrema stanga fata de criza francului elvetian

Premierul Victor Ponta a declarat, azi, ca PNL are o atitudine demagogica de extrema stanga fata de criza francului elvetian, el aratand ca, prin solutii legislative discutate cu BNR si FMI se poate ajunge la conturarea unui sistem de protectie fata de toate crizele financiare, transmit surse din presa.

Criza francului elvetian continua. Reprezentatii BNR, audiati in Parlament in aceasta saptamana

Reprezentantii BNR ar putea fi audiati in parlament saptamina aceasta, in legatura cu criza francului elvetian. Banca Nationala a fost chemata sa isi exercite rolul de mediator intre banci si clienti.

Eurodeputat PNL: Actionarea in instanta a bancilor si judecarea cu celeritate, solutia la criza francului elvetian

Daniel Buda, eurodeputat PNL, a declarat, luni, ca solutia la criza francului elvetian este actionarea in instanta a bancilor si ii propune premierului sa adopte o ordonanta de urgenta care sa reglementeze judecarea cu celeritate a acestor cauze, astfel incat instanta sa poata decide plata creditului la nivelul contractului initial.

Iohannis s-a intalnit la Cotroceni cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pe tema crizei francului elvetian

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Palatul Cotroceni, pe guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, temele de discutie referindu-se la politica monetara actuala, respectiv situatia creata de aprecierea francului elvetian, cat si opiniile expertilor pe aceasta tema.

Croatia ingheata cursul francului elvetian

Parlamentul croat a aprobat vineri un amendament al guvernului care prevede inghetarea cursului francului pentru a le proteja pe cele circa 60. 000 de persoane din aceasta tara cu credite in moneda elvetiana, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )