Libnet.ro
UNICEF

11:15

Lia Olgulta Vasilescu a rabufnit! Mesaj dur catre adversarii politicii: Ce sa te astepti de la o hoarda de maimute?

Playtech Playtech,
Lia Olgulta Vasilescu a rabufnit! Mesaj dur catre adversarii politicii: Ce sa te astepti de la o hoarda de maimute?

Lia Olguta Vasilescu a mai recurs la un nou atac catre rivalii din tabara liberala. Ce mai transmite acum sefa de campanie a PSD? Lia Olguta Vasilescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care transmite ca liderii guvernului PNL au un manual de injurii la adresa celor din tabara social-democrata, pe . continuă pe Playtech

Lia Olguta Vasilescu, acuze dure pe tema platii pensiilor. Incompetenta ministrului Baubau incepe sa ma sperie!

Lia Olguta Vasilescu a transmis un mesaj pe contul sau oficial de Facebook, prin care a atacat-o pe Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii. Totul dupa ce aceasta a anuntat ca vor avea loc modificari la nivelul platilor pentru pensiile romanilor. Lia Olguta Vasilescu, acuze dure pe tema platii pensiilor Violeta Alexandru a anuntat, inainte .

Raluca Turcan, mesaj dur despre cadourile lui Dancila pentru Iohannis. Ce a sfatuit-o sa faca cu darurile

Viorica Dancila a tinut un nou discurs, vineri seara, in cadrul caruia l-a mentionat din nou pe presedintele Klaus Iohannis. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a spus ca daca seful statului ar fi fost prezent, i-ar fi oferit trei cadouri: tricolorul Romaniei, Constitutia Romaniei si Biblia. Candidata PSD la alegerile prezidentiale a vrut sa termine .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )