Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu acuza Guvernul Orban ca planuieste cresterea varstei de pensionare

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu acuza Guvernul Orban ca planuieste cresterea varstei de pensionare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a acuzat Guvernul Orban ca intentioneaza sa creasca varsta de pensionare. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, umilit de Lia Olguta Vasilescu: Vezi ca ti s-a sters rujul si s-ar putea ca unii sa te ia drept mascul!

Sageti si replici dure. Razboi deschis intre PNL si PSD. Europarlamentarul Rares Bogdan a fost umilit de Lia Olguta Vasilescu. Deputatul PSD i-a atras atentia laruj. Rares Bogdan, umilit de Lia Olguta Vasilescu La scurt timp dupa ce Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in Parlament, PSD anunta ca va contesta la Curtea Constitutionala actele normative .

Lia Olguta Vasilescu, atac virulent la Rares Bogdan: Mitocanul suprem al politicii romanesti. Vezi ca ti s-a sters rujul si s-ar putea ca unii chiar sa te ia drept mascul

Lia Olguta Vasilescu l-a atacat pe Rares Bogdan, intr-o postare pe Facebook, despre care spune ca este mitocanul suprem al politicii romanesti.

Olguta Vasilescu, dupa ce Raed Arafat a fost apostrofat la aeroport: Cand PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara (VIDEO)

Lia Olguta Vasilescu PSD), fost ministru al Muncii, a avut o reactie dura, pe Facebook, dupa ceRaed Arafat a fost apostrofat de protestatarul Marian Ceausescu, pe aeroportul din Bruxelles. Cand.

Lia Olguta Vasilscu, replica pentru Rares Bogdan: Mitocanul suprem al politicii romanesti... Vezi ca ti s-a sters rujul si s-ar putea ca unii chiar sa te ia drept mascul

Lia Olguta Vasilescu continua razboiul verbal cu Rares Bogdan. Fostul ministru PSD a inceput sa spuna ca PNL trimite retarzii sa ii rezolve treaba murdara, referindu-se la faptul ca Marian Ceausescu l-a atacat verbal pe Raed Arafat, dupa ce a fost plimbat de Rares Bogdan prin Parlamentul European.

Olguta Vasilescu, arunca bomba la adresa USR: Propune guvernului taieri de pensii si salarii!

Olguta Vasilescu a criticat USR-ul pentru declaratiile facute de Claudiu Nasui, care a afirmat ca dupa decizia Standard Poors, care a revizuit perspectiva ratingului de tara al Romaniei la negativa, ar trebui sa se ia masuri in ceea ce priveste cheltuielile.

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Partenerii din Parlament ai liberalilor nu sunt de acord ca guvernul Orban sa isi asume raspundere pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2020.

Presedintele PSD: Daca m-as uita numai la Guvernul Orban, si eu mi-as dori alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca, daca se uita la Guvernul Orban, si-ar dori anticipate, insa nu exista o criza care sa necesite astfel de alegeri.

Dacian Ciolos, ultimatum pentru Guvernul Orban

Dacian Ciolos a lansat un ultimatum pentru Guvernul Orban, in ceea ce priveste reintegrarea romanilor care vor parasi Marea Britanie dupa Brexit.

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2.230 de lei lunar

Guvernul Orban a aprobat majorarea salariului minim brut la 2. 230 de lei lunar, incepand cu data de 1 ianuarie 2020, fata de 2. 080 lei cat este in prezent, anunta vineri seara Ministerul Muncii, la capatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )