Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lia Olguta Vasilescu, anunt important despre contractele de munca

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, anunt important despre contractele de munca

Rata somajului a scazut in Romania in iunie cu 0,1 puncte procentuale fata de cea inregistrata in luna precedenta 5,4%), conform datelor Institutului National de Statistica INS) pu. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu confirma ca guvernul va da o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale: OUG va intra in vigoare la 15 septembrie. Se va modifica modul in care se actualizeaza pensiile. Nu schimbam varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca Ordonanta de Urgenta care modifica legea pensiilor speciale se refera la toate categoriile de pensii speciale, nu doar la cele pentru militari, politisti si servicii secrete. Vasilescu a confirmat in acest mod informatia data sambata in exclusivitate de HotNews. ro privind intentia Guvernului de a modifica pensiile personalului militar in timpul sesiunii extraordinare a Parlamentului din aceasta saptamana. Lia Olguta Vasilescu: Daca avem in plata pensii de 33. 000 de lei si le lasam sa se duca in cativa ani la 66. 000, va spun ca sistemul nu mai tine, crapa si atunci suntem obligati sa luam niste masuri care nu sunt foarte populare, dar suntem obligati sa le luam.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta cresterea salariilor si a pensiilor

Niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii, a declarat, luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii: Pensiile militare in plata nu vor scadea, dar nici nu vor mai creste. Dam OUG saptamana viitoare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul va adopta saptamana urmatoare o ordonata de urgenta privind pensile militare, precizand ca acestea nu vor mai creste in functie de cresterea veniturilor celor aflati in activitate.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Ordonanta de Urgenta care modifica Legea pensiilor speciale va intra in vigoare la 15 septembrie. Se va modifica modul in care se actualizeaza pensiile. Nu schimbam varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca Ordonanta de Urgenta care modifica legea pensiilor speciale se refera la toate categoriile de pensii speciale, nu doar la cele pentru militari, politisti si servicii secrete. Propriu-zis, ordonanta ar viza modificarea modului de actualizare a pensiilor si ar intra in vigoare de la 15 septembrie.

Razboi intre premierul Tudose si Lia Olguta Vasilescu, pe pensiile militarilor. Miza: 5 miliarde de lei. De ce se teme ministrul Muncii |ANALIZA

La nivelul Executivului se pregateste o ordonanta de urgenta prin care pensiile din Politia, Armata si servicii secrete ar putea sa scada. in 2016, Romania a alocat 5,4 miliarde de lei pentru a plati pensiile militarilor.

Carmen Dan, anunt important despre salariile politistilor: Pregatim un act normativ(VIDEO)

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat luni ca se pregateste un act normativ care prevede majorarea salariilor politistilor. Am avut saptamana trecuta discutii si cu premierul si cu.

Olguta Vasilescu: Dam ordonanta pentru modificarea legilor pensiilor. Sunt aberatii in actuala lege

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a vorbit in emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, despre pesiile speciale si despre o modificare alegilor pensiilor. Foarte multi dintre cei.

Cristiana Anghel, acuzatii grave la adresa ministrului Muncii: De ce si-ar fi impus Olguta Vasilescu fostul sef la ASF (FOTO)

Fostul senator ALDE Cristiana Anghel are o reactie extrem de dura la adresa ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa ce aceasta a anuntat ca vor exista corectii in ceea ce priveste.

Olguta Vasilescu: Niciun salariu nu va scadea in momentul in care vom schimba sistemul de contributii

Niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii, ci, dimpotriva, netul angajatului va creste, iar acesta va avea in contul lui de pensii o suma mult mai mare, sustine ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune, potrivit News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )