Libnet.ro
UNICEF

13:30

Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Ar trebui sa fie lider al PSD, nu analist politic

România Liberă România Liberă,
Lia Olguta Vasilescu, despre Victor Ponta: Ar trebui sa fie lider al PSD, nu analist politic

Ministrul Muncii, vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu, sustine ca fostul premier Victor Ponta ar trebui sa fie un lider al partidului, iar daca are critici la adresa social-democratilor, sa le aduca in interiorul partidului. continuă pe România Liberă

Confuzie. Guvernul promite salarii de 3.000 de euro pentru medici, doctorii sunt contrariati de vestile anuntate de Lia Olguta Vasilescu

Medicii sunt contrariati de vestile bune anuntate de ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia Olguta Vasilescu, care a prezentat principalele prevederi pe care le cuprinde proiectul noii legi a salarizarii.

Olguta Vasilescu, la TVR: Ponta sa fie lider al PSD, nu analist politic. Nu mai e intrebat pentru ca nu mai vine la sedinte

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a afirmat, miercuri, la TVR, ca fostul premier Victor Ponta ar trebui sa fie un lider al partidului, nu un analist politic, iar daca are critci sa le aduca in interiorul partidului, comentand ca el nici nu mai vine la sedintele PSD, potrivit News. ro. Nu cred ca are niciun motiv sa fie suparat. Nimeni nu i-a spus macar da-te mai incolo in interiorul partidului. El a renuntat singur, fara sa se consulte cu partidul, si la functia de presedinte al partidului si la functia de prim-ministru. Eu am aflat de pe Facebook, de exemplu, ca nu mai avem Guvern, a spus Lia Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu: Ponta sa fie lider al PSD, nu analist politic. Nu mai e intrebat pentru ca nu mai vine la sedinte

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a afirmat, miercuri, la TVR, ca fostul premier Victor Ponta ar trebui sa fie un lider al partidului, nu un analist politic, iar daca are critci sa le aduca in interiorul partidului, comentand ca el nici nu mai vine la sedintele PSD.

Olguta Vasilescu, la TVR: Investitiile autoritatilor locale pentru 2017 sunt compromise pentru ca Iohannis a intarziat bugetul

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a afirmat, miercuri, la TVR, ca investitiile autoritatilor locale pentru anul 2017 sunt compromise pentru ca presedintele Klaus Iohannis a intarziat trei saptamani promulgarea bugetului de stat, ceea ce conduce la intarzieri in contractarea si derularea lucrarilor. De ce credea Olguta Vasilescu ca PSD-ul va colabora bine cu Iohannis: Are si el si familia lui probleme cu legea si ne gandeam atunci ca va renunta sa tot vorbeasca de o clasa politica corupta.

Surse News.ro: Premierul Sorin Grindeanu s-ar consulta frecvent cu Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu ar discuta frecvent cu fostul sef al Executivului, Victor Ponta. Ultima discutie dintre cei doi ar fi avut loc marti, au declarat surse apropiate prim-ministrului.

Surse: Premierul Sorin Grindeanu se consulta frecvent cu Victor Ponta

Premierul Sorin Grindeanu are frecvent discutii cu Victor Ponta pe diverse teme, ultima dintre ele avand loc chiar marti, au declarat, pentru News. ro, surse apropiate prim-ministrului.

VIDEO Liviu Dragnea: Orice critica din partea lui Victor Ponta e sanatate curata pentru mine. Te mentine treaz

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca orice critica din partea lui Victor Ponta este sanatate curata deoarece fostul premier este un om cu experienta. Liderul social-democratilor a mai spus ca nu crede ca deputatul va pleca din partid.

Liviu Dragnea: Orice critica de la Victor Ponta, pentru mine este sanatate curata. Eu nu cred ca va pleca din partid (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca nu crede ca Victor Ponta va pleca din partid. Liderul social-democratilor a facut aceasta precizare in contextul in care fostul premier l-a.

Eu tot strig de luni de zile ca Romania iar este data afara de la masa deciziilor din UE. Victor Ponta, acuzatii FARA PRECEDENT la adresa lui Iohannis si Ciolos

In urma declaratiei presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care are un plan de a construi o Uniune Europeana formata din tari cu grade diferite de integrare, Victor Ponta are o reactie dura.

Victor Ponta: Nu stiu daca raman in PSD. O sa vedeti in curand ce o sa fac

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni seara, in cadrul unei emisiuni de la Televiziuna Nationala, ca, pentru prima data dupa multa vreme este de acord cu liderul PSD Liviu Dragnea asupra unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )