Libnet.ro
UNICEF

07:00

Lia Olguta Vasilescu, ironii la adresa lui Ludovic Orban: Si Basescu tot asta ne spunea. Marile spirite se intalnesc totdeauna

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, ironii la adresa lui Ludovic Orban: Si Basescu tot asta ne spunea. Marile spirite se intalnesc totdeauna

Lia Olguta Vasilescu lanseaza un nou atac la adresa PNL si a lui Ludovic Orban, pe tema legii salarizarii. Trebuie sa inteleaga orice angajat ca salariile in sectorul public nu pot sa creasca. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, atac la liberali si Ludovic Orban: Sa ii mai explic o data. Si lui si cohortei de incompetenti care il inconjoara

Lia Olguta Vasilescu ataca PNL si pe Ludovic Orban, pe tema noii legi a pensiilor. Fostul ministru al Muncii spune ca liberalii nu isi doresc aceasta lege, iar Ludovic Orban nici macar nu cunoaste.

De ce a fost respinsa Legea pensiilor. Lia Olguta Vasilescu a gasit vinovatul: Habar nu are ce prevede legea

Legea pensiilor nu a trecut de Senat din cauza absenteismului social-democratilor, insa Lia Olguta Vasilescu a gasit alti vinovati. Fostul ministru al Muncii da vina pe opozitie si il acuza pe Ludovic Orban ca spune doar lozinci si demonstreaza ca habar nu are ce prevede legea. Legea pensiilor, inca un motiv de disputa intre PSD .

Lia Olguta Vasilescu, reactie dupa ce noua lege a pensiilor, pe care a nasit-o, nu a trecut de Senat

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, cea care a nasit noua lege a pensiilor, da vina pe opozitie pentru ca actul normativ nu a trecut miercuri de Senat, desi absenteismul social-democratilor a facut ca legea sa nu poata fi adoptata.

Cum s-a imbogatit Olguta Vasilescu dupa nunta. Cadouri de peste 300.000 de euro, dar si alte bunuri de zeci de mii

Senatorul Claudiu Manda si deputatul Lia Olguta Vasilescu s-au casatorit la inceputul acestui an si au facut o nunta ca in povesti. Cei doi au primit un dar de nunta in valoare de peste 300. 000 de euro, dar si bunuri pentru casa de aproximativ 30. 000 de euro. Olguta Vasilescu si Claudiu Manda s-au imbogatit dupa .

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu au primit peste 300.000 de euro ca dar de nunta

Senatorul PSD Claudiu Manda, recent ales europarlamentar, si deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, fost ministru al Muncii, au primit ca dar de nunta peste 300. 000 de euro, iar la cununia civila au primit bunuri pentru casa in valoare de aproximativ 30. 000 de euro, potrivit declaratiei de avere, scrie Mediafax.

Ludovic Orban: Orice parlamentar ALDE sau PSD care va vota motiunea de cenzura va avea sansa sa isi repare imaginea publica (VIDEO)

Liderul PSD, Ludovic Orban, a lansat un nou apel la adresa parlamentarilor PSD si ALDE pentru a vota motiunea de cenzura. Liberalul a precizat ca daca alesii coalitiei de la putere vor sustine demersul.

Claudiu Manda si-a actualizat declaratia de avere si si-a trecut DARUL DE NUNTA primit la casatoria cu Olguta Vasilescu: Suma este impresionanta! (FOTO, VIDEO)

Claudiu Manda si Olguta Vasilescu sutn mult mai bogati dupa nunta pe care au organizat-o in luna martie a acestui an. Cei doi politicieni au primit bunuri in valoare de 246. 400 de euro, 334. 000 lei si 5. 200 de .

LUDOVIC ORBAN: Guvernul a provocat inflatia in mod deliberat

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri seara ca inflatia in Romania este scapata de sub control si ca in opinia sa ar fi fost provocata chiar de guvern, pentru a putea mari salariile.

LUDOVIC ORBAN: Sustinem marirea pensiilor, dar in baza unui mecanism stabil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri seara ca liberalii sustin cresterea pensiilor, insa in baza unui mecanism stabil, predictibil, care sa aiba la baza elemente obiective.

LUDOVIC ORBAN: Sustinem marirea pensiilor, dar in baza unui mecanism stabil

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri seara ca liberalii sustin cresterea pensiilor, insa in baza unui mecanism stabil, predictibil, care sa aiba la baza elemente obiective.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3081 seconds )