Libnet.ro
UNICEF

20:45

Lia Olguta Vasilescu raspunde acuzatiilor lansate de Florin Citu: Este un habarnist in functie!

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu raspunde acuzatiilor lansate de Florin Citu: Este un habarnist in functie!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a luat foc dupa ce a ascultat declaratia lui Citu. Olguta Vasilescu a declarat la Antena 3 ca ministrul de Finante este un habarnist in functie. Florin. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu, atac la ministrul Finantelor: Miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, desi guverneaza ei

Lia Olguta Vasilescu a reactionat pe contul personal de Facebook la declaratiile ministrului Finantelor Publice, Florin Citu. Vicepresedintele PSD a scris pe reteaua de socializare ca ministrul miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, insa nu-si cunoaste nici macar atributiile. Lia Olguta Vasilescu il ataca pe ministrul Finantelor, Florin Citu Sa ii .

Lia Olguta Vasilescu il pune la zid pe Florin Citu: Omite sa spuna ca, in 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei

Lia Olguta Vasilescu a declarat, joi, la Antena 3, ca ministrul Finantelor Florin Citu omite sa spuna faptul ca, in 2016, deficitul la fondul de pensii era de 16 miliarde de lei, iar PSD a reusit sa reduca ac.

Lia Olguta Vasilescu: Citu miorlaie ca vine austeritatea, nu isi cunoaste atributiile

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a reactionat, joi, la declaratiile ministrului Finantelor, Florin Citu, afirmand ca acesta miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, dar.

Olguta Vasilescu raspunde la criticile lui Citu: A iesit matu sa miorlaie. Ce fumezi? Pregateste-ti blana ca vad ca te mananca!

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, social-democrata Olguta Vasilescu, a raspuns la criticle aduse de ministrul de Finante Florin Citu vizavi de gaurile descoperite in buget. Aceasta a afirmat ca situatia cand a preluat PSD ministerul in 2016 era mult mai grava decat acum si il intreaba ironic pe Citu - ce fumezi?.

Lia Olguta Vasilescu, nou atac la guvernul Orban: ii doare in cot de angajatii si pensionarii romani!

Lia Olguta Vasilescu a rabufnit! Aceasta a scris un mesaj, pe o retea de socializare, dupa ce a fost audiata in Comisia de Munca din Camera Deputatilor. Mai mult decat atat, acest mesaj a avut in prim-plan un nou atac asupra guvernului Orban Lia Olguta Vasilescu ataca din nou guvernul Orban Lia Olguta Vasilescu si-a .

Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu, dupa ce Orban a anuntat ca a demis-o din Guvern. Ce salariu primea pentru functia de consilier al Vioricai Dancila

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, ca a demis inca un rand de reprezentanti ai PSD din cadrul Guvernului, printre care si Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului. Ce salariu primea mana dreapta a lui Dragnea in partid, pe cand ocupa functia de consilier al Vioricai Dancila? Cum a reactionat Lia Olguta Vasilescu, .

Cum incearca PSD sa-l determine pe Iohannis sa accepte dezbaterea cu Dancila. Lia Olguta Vasilescu tocmai a postat pe Facebook

Social-democratii incearca sa il determine pe Klaus Iohannis sa accepte dezbaterea electorala cu Viorica Dancila inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Lia Olguta Vasilescu a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care il someaza pe Iohannis sa participe la dezbatere. Sefa de campanie a Vioricai Dancila a modificat o poza in .

Cad capete in PSD, dupa primul tur de alegeri. Lia Olguta Vasilescu, prima victima: Nu poti castiga cu o proasta!

Viorica Dancila ia primele masuri, dupa rezultatele slabe din primul tur al alegerilor prezidentiale. Cad si primele capete, dupa cum s-a aflat, pana acum doar pe surse. Este vorba despre Lia Olguta Vasilescu, cea care era sef de campanie a actualului lider PSD. UPDATE: La finalul sedintei, Viorica Dancila a aparut alaturi de Claudiu Manda .

Premierul Ludovic Orban: Am demis-o pe Lia Olguta Vasilescu. Am eliberat-o de aceasta grija (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, in sedinta de guvern ca a mai demis inca un rand de oameni din PSD, printre care si Lia Olguta Vasilescu. Am mai demis inca un rand de reprezentanti ai PSD,.

Ludovic Orban a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al premierului

Ludovic Orban a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca a demis-o pe Lia Olguta Vasilescu din functia de consilier al primului ministru, functie in care fusese numita in primavara acestui an de Viorica Dancila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2409 seconds )