Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lia Olguta Vasilescu respinge categoric un nou proiect pentru rectificare. Ce spune despre bugetul SRI

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu respinge categoric un nou proiect pentru rectificare. Ce spune despre bugetul SRI

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca Guvernul nu va face o noua propunere de rectificare bugetara, intrucat au fost programate plati necesare si urgente, iar avizul CSAT este. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, despre Iohannis: Ne trimite acasa ca pe scolari, duceti-va si refaceti-va temele si lasati-mi banii de la serviciile secrete in pace?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, marti seara, ca Guvernul nu va face o noua propunere de rectificare bugetara, intrucat au fost programate plati necesare si urgente, iar avizul CSAT este unul consultativ. Vasilescu a mentionat ca decizia va apartine juristilor, care discuta pentru a vedea cum se poate iesi din acest impas.

UPDATE Nou proiect privind rectificarea bugetara. Veniturile bugetului de stat revin pe plus. Ministerul Dezvoltarii cstiga peste 900 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice a publicat un nou proiect al rectificarii, cu modificari substantiale. Daca in vechiul proiect veniturile bugetului de stat se diminuau cu 1,77 miliarde lei, acum exista o majorare 948,4 milioane lei. La bugetul asigurarilor sociale de stat s-a pastrat aceeasi crestere de 897,1 milioane lei, la fel ca si la cel pentru somaj cu plusul de 245,9 milioane lei. in schimb, apar diminuari la bugetul institutiilor/activitatilor finantate integral si/sau partial din venituri proprii 330,9 milioane lei.

DOCUMENT Nou proiect privind rectificarea bugetara. Veniturile bugetului de stat revin pe plus. Ministerul Dezvoltarii cstiga peste 900 milioane lei

Ministerul Finantelor Publice a publicat un nou proiect al rectificarii, cu modificari substantiale. Daca in vechiul proiect veniturile bugetului de stat se diminuau cu 1,77 miliarde lei, acum exista o majorare de 948,4 milioane lei. La bugetul asigurarilor sociale de stat s-a pastrat aceeasi crestere de 897,1 milioane lei, la fel ca si la cel pentru somaj cu plusul de 245,9 milioane lei. in schimb, apar diminuari la bugetul institutiilor/activitatilor finantate integral si/sau partial din venituri proprii 330,9 milioane lei.

Serban Nicolae: Ar trebui sa existe un consens inainte ca Guvernul sa vina cu un nou proiect de rectificare

Liderul grupului PSD din Senat, Serban Nicolae, a afirmat marti ca ar trebui sa existe un consens intre Presedintie si Guvern inaintea prezentarii unui nou proiect de rectificare bugetara. Ar trebui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )