Libnet.ro
UNICEF

21:30

Lia Olguta Vasilescu: Scad salariile pentru 3% dintre bugetari

Hotnews Hotnews,
 Lia Olguta Vasilescu: Scad salariile pentru 3% dintre bugetari

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat luni ca 3% dintre bugetari vor avea salariile taiate de la 1 ianuarie, in urma aplicarii Legii salarizarii unitare si a trecerii contributiilor la angajat. Vasilescu i-a numit pe acestia bugetari de lux intr-o emisiune la RTV, citata de DCNews. ro, adaugand ca nu ma asteptam sa-i planga presedintele Romaniei. continuă pe Hotnews

E OFICIAL! SCAD SALARIILE romanilor! Lia Olguta VASILESCU a facut ANUNTUL! Detalii de ultima ora

Noua lege a salarizarii mult laudata de PSD provoaca si taieri de salarii, nu doar mariri precum anunta partidul in campanie. Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca 3% din bugetari vor pierde bani la salarii.

Olguta Vasilescu, despre legea pensiilor: Ministrul de Finante mi-a promis ca o sa gaseasca banii. Va fi o lege foarte buna

Legea pensiilor este cea mai asteptata lege la ora actuala, iar aceasta va fi aplicata in curand, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, la iesirea de la comisiile parlamentare de specialitate reunite, subliniind insa ca se vor face schimbari la nivelul Caselor de pensii.

Analizam posibilitatea de a acorda familiilor deduceri pentru copii

Familiile ar putea beneficia de deduceri pentru copii, precum cheltuielile pentru meditatii, daca se va aplica impozitul pe gospodarie, a declarat, astazi, ministrul propus al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, dupa audierile din comisiile parlamentare reunite.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )