Libnet.ro
UNICEF

06:00

Liban. Cel putin cinci morti intr-o explozie produsa in Beirut.

România Liberă România Liberă,
Liban. Cel putin cinci morti intr-o explozie produsa in Beirut.

Cel putin cinci persoane au fost ucise si 20 au fost ranite, la periferia Beirutului, dupa ce o masina capcana a explodat in cartierul Haret Hreik, considerat un bastion al gruparii armate libaneze Hezbollah, potrivit BBC News. Conform presei, atacul nu este unul dintre cele mai imortante produse in Liban, insa a produs pagube mari, mai ales ca s-a produs la o ora de varf, intr-o zona foarte populata Atacul a venit la o zi dupa ce Majid Almajid, seful unui grup jihadist sunnit, a fost . continuă pe România Liberă

Liban: Cel putin 5 morti si 20 de raniti intr-un atentat cu masina-capcana din Beirut

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-o explozie produsa de un atentat cu masina-capcana, joi, la periferia de sud a Beirutului. O masina de teren a explodat pe strada foarte frecventata Al-Aarid din .

Atentat cu masina-capcana la Beirut. Cel putin cinci morti

Cel putin cinci persoane au fost ucise intr-o explozie produsa de un atentat cu masina-capcana, joi, la periferia de sud a Beirutului, acesta fiind al patrulea atac ce vizeaza acest bastion al miscarii siite Hezbollah din iulie, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP.

VIDEO UPDATE Un nou atentat in Rusia: Cel putin 14 morti dupa o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd

Cel putin 14 oameni au murit luni dimineata si alti 23 au fost raniti intr-o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd, oras din sud-vestul Rusiei. O sursa apropiata comitetului de ancheta a dezvaluit ca ar fi vorba despre un nou atentat, potrivit AFP. Incidentul survine la doar o zi dupa atacul de ieri, care a avut loc in acelasi oras: 17 oameni si-au pierdut viata duminica dupa ce o femeie-kamikaze a detonat o bomba in gara din Volgograd. Ora 7:36: Oficial: autoritatile au deschis o ancheta pentru atentat terorist si trafic de arme in cazul exploziei din troleibuz.

Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat la un hotel din Somalia

Cel putin 11 persoane au murit dupa ce trei bombe au explodat, miercuri, in mai putin de o ora, in vecinatatea hotelului Jazeera din capitala Somaliei, Mogadishu, informeaza Reuters.

Studiu: Temperaturile globale ar putea creste cu cel putin 4 grade Celsius pana in 2100

Temperaturile globale ar putea creste cu cel putin 4 grade Celsius pana in 2100, daca nu se reduce nivelul emisiilor de dioxid de carbon, spun cercetatorii australieni. Acestia avertizeaza ca temperaturile ar.

Diplomat palestinian, ranit intr-o explozie la Praga.

Un diplomat palestinian a fost grav ranit de o explozie produsa la locuinta sa din Praga, informeaza BBC News. Presa ceha informeaza ca palestinianul se numeste Jamal al-Jamal. Politia nu a dat presei foarte multe detalii cu privire la acest incident. Se pare ca diplomatul este singura victima a exploziei. Acesta a fost dus la spital. Pot confirma doar ca a fost o detonare in resedinta unui diplomat palestinian, a declarat purtatorul de cuvant al politiei, Andrea Zoulova. Autoritatile au .

Rusia este DEVASTATA: un al doilea atentat cu bomba a ucis cel putin 10 persoane. Ce legatura exista intre cele doua atentate

Atentatul comis luni dimineata intr-un troleibuz la Volgograd, in sud-vestul Rusiei, este opera unui kamikaze si pare sa aiba legatura cu cel comis cu o zi inainte in gara centrala din oras, au anuntat anchetatorii. Zece persoane au murit in urma unei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )