Libnet.ro
UNICEF

00:07

Libanul va primi un ajutor de urgenta de 33 de milioane de euro din partea Uniunii Europene, in urma tragediei din Beirut

B1 B1,
Libanul va primi un ajutor de urgenta de 33 de milioane de euro din partea Uniunii Europene, in urma tragediei din Beirut

Uniunea Europeana va sprijini cu 33 de milioane de euro Libanul, in cadrul unui ajutor de urgenta in urma celor doua explozii devastatoare din Beirut de marti seara, noteaza mia. mk. Aceasta suma va fi. continuă pe B1

Nicusor Dan: Firea a folosit 5 milioane de euro din bani publici pentru a-si face campanie electorala. A deformat realitatea

Candidatul dreptei pentru primaria Capitalei Nicusor Dan a acuzat-o luni pe Gabriela Firea ca a doformat realitatea, folosindu-se de 5 milioane de euro din bani publici pentru a-si face campanie electorala. A dus RADET-ul in faliment, a dus primaria generala in faliment, nu a fost in stare sa repare zece kilometri de conducte si un sfert de Bucuresti nu are apa calda, a continuat Nicusor Dan criticile la adresa Gabrielei Firea.

TELEKOM ROMANIA: Venituri consolidate de 228,9 milioane euro in al doilea trimestru din acest an

Grupul Telekom Romania a inregistrat venituri consolidate de 228,9 milioane euro in al doilea trimestru din acest an, in scadere cu 1%, fata de aceeasi perioada din 2019, anuntat, joi, operatorul, conform Agerpres.

R. Moldova a primit grantul de 10 milioane de euro din transa a doua de asistenta macrofinanciara a UE

Grantul in valoare de 10 milioane de euro, parte componenta a transei a doua din Programul de asistenta macrofinanciara a Uniunii Europene pentru Republica Moldova, a intrat pe contul Ministerului Finantelor, transmite IPN.

Tarom si Blue Air vor ajutoare de stat de 127 milioane euro

Ministerul Transporturilor a lansat in dezbatere publica proiectul de Ordonanta de Urgenta privind a.

Noul strand al orasului Alba Iulia, evaluat la peste 5,5 milioane de euro, a ajuns in faza acordului de mediu. Cand ar putea fi gata investitia

Primaria Alba Iulia mai face un mic pas in derularea investitiei privind construirea unui strand public al orasului. A cerut Agentiei pentru Protectia Mediului Alba emiterea acordului de mediu pentru construirea bazei sportive si de agrement din zona Bazinului Olimpic.

TikTok investeste 420 milioane Euro in primul sau data center european

Aplicatia social media chinezeasca TikTok, aflata in mijlocul unor dispute in SUA, a anuntat miercuri ca isi va deschide primul sau data center in Europa, printr-o investitie de 420 de milioane de euro in Irlanda, tara membra UE, conform Hotnews. ro.

TikTok investeste 420 milioane Euro in primul sau data center european

Aplicatia social media chinezeasca TikTok, aflata in mijlocul unor dispute in SUA, a anuntat miercuri ca isi va deschide primul sau data center in Europa, printr-o investitie de 420 de milioane de euro in Irlanda, tara membra UE.

Banca de Dezvoltare ofera un imprumut R. Moldova de 70 milioane de euro

Ministerul Finantelor al Republicii Moldova si Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei au semnat un acord de imprumut de 70 de milioane euro pentru a atenua impactul COVID19 asupra sanatatii si ocuparii fortei de munca, transmite IPN.

Carantinatii din Gornet vor patru milioane euro

Autoritatile locale din comuna Gornet, Prahova, localitate introdusa in carantina pentru doua saptam.

Tiriac sufera: De ce poate pierde 200 de milioane de euro din cauza pandemiei

Noul coronavirus va genera o criza financiara nemaiintalnita in lume si nimeni nu va fi ferit de efectele ei. Nici macar bogatii planetei!.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )