Libnet.ro
UNICEF

21:30

LIBER la MASAJ EROTIC! Fetele dintr-un club din Bucuresti ofera servicii GRATUITE pe 15 martie, timp de 15 minute

B1 B1,
LIBER la MASAJ EROTIC! Fetele dintr-un club din Bucuresti ofera servicii GRATUITE pe 15 martie, timp de 15 minute

Anunt soc al conducerii unui club erotic din Capitala. Maseuzele se vor alatura demersului lui Stefan Mandachi si au decis sa le ofere clientilor 15 minute in plus gratuit. continuă pe B1

Atac armat intr-un club din Mexic! Cel putin 15 persoane au murit

Cel putin 15 oameni au murit dupa ce au fost impuscati intr-un club din centrul Mexicului, au declarat procurorii. Alte patru persoane, trei barbati si o femeie au suferit leziuni, potrivit purtatorului de.

Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti. Batrana, surda, oarba

Un bucurestean lanseaza un apel plin de emotie pentru salvarea unei fiinte gasite pe o strada din Capitala. Ea este Laura Codruta. Am gasit-o mai mult moarta decat vie, pe o straduta din Bucuresti.

IMAGINI SOCANTE! Un caine, BATUT CU BESTIALITATE de stapana intr-un tramvai din Bucuresti! (VIDEO)

Incident scandalos intr-un mijloc de transport in comun din Bucuresti. Un catel a fost batut cu bestialitate de stapana, iar violentele au fost filmate. Video-ul a fost facut public, pe Facebook, de.

Se aflau intr-un tramvai din Bucuresti, cand au avut parte de o scena socanta. Doi indragostiti au inceput sa se certe. Nevinovat in toata aceasta poveste a fost un biet catel

Imagini socante surprinse intr-un tramvai din Bucuresti. O femeie a fost filmata in timp ce isi batea cainele cu pumnii in timp ce animalul era in lesa si nu se putea apara. Potrivit martorilor fata se s.

LIBER la MASAJ EROTIC pentru AUTOSTRAZI! Fetele dintr-un club din Bucuresti ofera servicii GRATUITE pe 15 martie, timp de 15 minute

Anunt soc al conducerii unui club erotic din Capitala. Maseuzele se vor alatura demersului lui Stefan Mandachi si au decis sa le ofere clientilor 15 minute in plus gratuit.

Maseuzele de la un club erotic din Bucuresti vor autostrazi si se alatura demersului lui Stefan Mandachi

Pe 15 martie, maseuzele din saloanele unui club din Bucuresti isi invita clientii sa stea in plus 15 minute gratuit, incepand cu ora 15, timp in care sa discute cu ei despre autostrazi sau despre alte subiecte. Asta pentru ca, in acest interval, ele isi vor suspenda activitatea de baza se arata intr-un comunicat al conducerii clubului.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 12 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,36 mg/l; pH 7,71; TURBIDITATE: 0,31. S2 - CLOR LIBER:0,31 mg/l; pH.

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 11 martie 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,37 mg/l; pH 7,78; TURBIDITATE: 0,41. S2 - CLOR LIBER:0,41 mg/l; pH.

Incendiu intr-un bloc din Bucuresti. Pompierii au gasit o persoana arsa, decedata. Anuntul Politiei Capitalei

Politisti de la Serviciul Omoruri, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, au demarat luni cercetari pentru a se stabili cauzele in care s-a produs.

VIDEO Cateva zeci de magistrati au protestat din nou pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti

Zeci de magistrati au protestat luni seara pe treptele Palatului de Justitie din Bucuresti, fata de refuzul Guvernului de a abroga integral Ordonanta de Urgenta nr. 7/2019, adoptata intempestiv, fara consultarea Consiliului Superior al Magistraturii si a magistratilor. Peste drum, s-au aflat cateva zeci de protestatari rezist care i-au sustinut pe magistrati.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )