Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liber profesionistii - mai numerosi decat angajatii pana in 2035

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liber profesionistii - mai numerosi decat angajatii pana in 2035

Masinile dotate cu inteligenta artificiala vor munci mai mult decat oamenii, pana in anul 2025, iar numarul liber profesionistilor il va depasi pe cel al angajatilor pana in anii 2035, in timp ce programul si locul de munca se vor flexibiliza semnificativ, estimeaza specialistii INACO - Initiativa pentru Competitivitate. continuă pe Ziarul Bursa

Vant puternic si bruma timpurie in toata tara. Temperaturile vor fi cu 8 grade mai coborate decat valorile normale

O informare meteo de racire accentuata a vremii, valabila pentru toata tara, a intrat in vigoare astazi la ora 9. 30 si este valabila pana joi la ora 9. in intervalul mentionat vremea va fi rece, iar valorile termice, atat cele diurne, cat si cele nocturne, vor fi in general cu 4 8 grade mai coborate decat normele perioadei.

STUDIU: Companiile din Romania platesc taxe pentru carburanti cu 4% mai mari decat media la nivel mondial

Companiile din Romania platesc taxe cu 4% mai mari decat media la nivel mondial, exprimate ca procent din pretul combustibilului, lucru ce genereaza un dezavantaj major pentru acestea si are potentialul de a incetini cresterea economica, conform unui studiu realizat de UHY, reteaua internationala de experti in contabilitate si consultanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )