Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liberalii ameninta cu motiune, daca Liviu Pop va face parte din viitorul Executiv

Antena3 Antena3,
Liberalii ameninta cu motiune, daca Liviu Pop va face parte din viitorul Executiv

Partidul National Liberal ii solicita presedintelui PSD, Liviu Dragnea, ca Liviu Pop sa nu mai faca parte din viitorul Executiv, a declarat luni vicepresedintele PNL Florin Roman, care a anuntat ca,. continuă pe Antena3

Cum vrea Liviu Pop sa schimbe Legea Educatiei

Ministrul Liviu Pop are in plan schimbarea Legii Educatiei, desi nu se stie sigur daca va mai conduc.

Liviu Pop: Trebuie modificata legea Educatiei astfel incat un profesor exclus din invatamant sa nu mai poata intra in sistem o perioada

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, spune, referindu-se la cazul profesorului de Religie acuzat de o eleva ce se masturba in timpul orei, ca trebuie modificata legea Educatiei astfel incat un profesor care este exclus din invatamant sa nu mai poata intra in sistem o perioada de timp pentru ca acum, in cazul unei situatii de violenta in scoala in care este implicat un cadru didactic, acesta vine la concurs in toamna si poate sa ocupe acel post pentru ca nu are nicio interdictie, relateaza News. ro.

Liviu Pop spune ca noua lege a educatiei trebuie sa aiba cel mult 100 de articole

Ministrul Liviu Pop considera ca noua lege a educatiei ar trebuie sa aiba cel mult 100 de articole, acum avand 365, iar ceea ce reprezinta legislatie secundara sa fie adoptata prin Hotarare de Guvern sau prin ordin de ministru, in prezent un articol din legea Educatiei putand fi modificat doar printr-o lege adoptata de Parlament sau prin Ordonanta de Urgenta.

Liviu Pop, reactie dupa scandalul profesorului de religie de la Sibiu

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a opinat vineri, la Constanta, ca in cazul situatiei reclamate de elevii unei scoli din judetul Sibiu, unde se presupune ca profesorul de religie ar fi mimat.

Surpriza privind viitorul ministru al Educatiei. Cine vine in locul lui Liviu Pop

Sociologul Marius Pieleanu are informatii despre un nou ministru care ar urma sa faca parte din noua echipa guvernamentala, care nu este insa membru al Partidului Social Democrat. Marius Pieleanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )