Libnet.ro
UNICEF

10:31

Liberalii au inceput negocierile pentru motiunea de cenzura. Care sunt conditiile PMP. UDMR joaca la doua capete

România Liberă România Liberă,
Liberalii au inceput negocierile pentru motiunea de cenzura. Care sunt conditiile PMP. UDMR joaca la doua capete

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose, a decis Biroul Executiv al partidului. Liberalii au inceput negocierile cu toate partidele parlamentare, cu exceptia PSD, in vederea sustinerii acestui demers. Liberalii reclama, in principal, modificarea Codului Fiscal, presedintele PNL, Ludovic Orban criticand Ordonanta care a ravasit sistemul fiscal din Romania. Conducerea PNL a desemnat echipa de negociere, care este formata din Raluca Turcan, Ilie Bolojan si Iulian Dumitrescu. continuă pe România Liberă

Liberalii au inceput negocierile pentru motiunea de cenzura. Care sunt conditiile PMP. UMDR nu semneaza motiunea

PNL va depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose, a decis Biroul Executiv al partidului. Liberalii au inceput negocierile cu toate partidele parlamentare, cu exceptia PSD, in vederea sustinerii acestui demers. Liberalii reclama, in principal, modificarea Codului Fiscal, presedintele PNL, Ludovic Orban criticand Ordonanta care a ravasit sistemul fiscal din Romania. Conducerea PNL a desemnat echipa de negociere, care este formata din Raluca Turcan, Ilie Bolojan si Iulian Dumitrescu.

PNL incepe negocierile pentru depunerea motiunii de cenzura. Cine se va ocupa de strangerea unei majoritati pentru daramarea Guvernului Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni seara, ca formatiunea sa a stabilit persoanele care ar urma sa negocieze cu celelate partide sustinerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Tudose.

Care sunt ultimele cuvinte ale pacientilor in stare terminala. Dezvaluirile emotionante ale asistentelor

Asistentii medicali care ingrijesc bolnavi in faza terminala au dezvaluit ultimele cuvinte ale pacientilor inainte de a muri. Asistentele de la o clinica din Staffordshire, Marea Britanie, spun.

Vesti TERIBILE pentru Dragnea: Veverita care se ocupa de dosarul sau, fan inrait Caracatita si Corrado Cattani (VIDEO)

Tanara procuroare care l-a executat, luni, pe Liviu Dragnea, este indragostita de serialul politist Caracatita. Alexandra Lancranjan a declarat pentru avocatura. net ca Corrado.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )