Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Hotnews Hotnews,
 Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat, luni, Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi. continuă pe Hotnews

Liberalii vor sa depuna marti motiunea de cenzura. PNL spune ca are destule voturi pentru a darama Guvernul Dancila

Parlamentarii liberali vor sa depuna marti motiunea contra guvernului Viorica Dancila, a declarat Ludovic Orban, liderul PNL spunand ca documentul va fi sustinut de peste 237 de semnaturi. Pentru ca guvernul sa fie dat jos, este nevoie de 233 de.

Ludovic Orban anunta depunerea motiunii de cenzura: Continuam negocierile. Cand cineva a semnat, a decis sa voteze motiunea (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a anuntat ca liberalii vor depune marti motiunea de cenzura si ca negocierile continua pentru obtinerea de voturi. N-am nicio temere! Suntem pregatiti pentru orice zi in.

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid marti daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Liberalii se lauda ca au strans 237 de semnaturi iar printre semnatari sunt si parlament.

Motiunea de cenzura va fi depusa marti. Ludovic Orban anunta ca a strans 237 de semnaturi

Presedinele PNL Ludovic Orban a anuntat ca liberalii vor depune motiunea de cenzura marti si ca in prezent a adunat 237 de semnaturi.

PNL depune azi motiunea de cenzura. Orban: Prima optiune sunt anticipatele

PNL va depune marti motiunea de cenzura, liberalii sustinand ca prima optiune in cazul in care aceasta va trece sunt alegerile anticipate. Daca nu va exista o vointa politica in acest sens, PNL isi asuma guvernarea, a declarat Ludovic Orban.

Un consilier PNL spune ca a fost amenintat de Marian Oprisan

Consilierul judetean PNL din Vrancea Ovidiu Burdusa sustine ca, in sedinta de luni a Consiliului Jud.

Vrancea: Un consilier judetean PNL spune ca a fost amenintat de seful CJ, Marian Oprisan: Daca vrei sa ma ocup serios de tine, ma ocup

Consilierul judetean PNL din Vrancea Ovidiu Burdusa sustine ca, in sedinta de luni a Consiliului Judetean, a fost amenintat de presedintele CJ, Marian Oprisan. La un moment dat, in timpul sedintei, Ovidiu Burdusa i-a pus o intrebare lui Oprisan, moment in care acesta i-a raspuns: Domnule Burdusa, dumitale nu-ti permit nimic. ) Dar daca vrei sa ma ocup serios de tine, ma ocup.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )