Libnet.ro
UNICEF

18:15

Liberalizarea pietei de electricitate va aduce preturi mai mari pentru consumatori

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liberalizarea pietei de electricitate va aduce preturi mai mari pentru consumatori

Dumitru Chisalita, expert in energie: Totul s-a gandit de asa natura incat consumatorul sa fie legat de maini si de picioare Liberalizarea completa a pietei de energie electrica bate la usa, iar consumatorii casnici vor ajunge sa plateasca facturi mai mari incepand cu 1 ianuarie, spun expertii din piata de energie. De vina sunt exclusiv autoritatile statului, considera Dumitru Chisalita, presedintele Asociatiei Energia Inteligenta AEI). continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Multe deconturi pentru munca flexibila vor fi respinse. Semestrul lui Klaus Iohannis. Ce se ascunde in spatele cresterii Bitcoin. Radu Georgescu: Sa intelegi cand e cazul sa renunti

Violeta Alexandru: Multe cereri de decont pentru munca flexibila vor fi respinse * Liberalizarea pietei de electricitate va aduce preturi mai mari * Radu Georgescu: Sa intelegi cand e cazul sa renunti * Ce se ascunde in spatele cresterii Bitcoin * Semestrul lui Klaus Iohannis * Unde e criza? Circa 5. 000 romani au intrat in 2020 in liga celor cu depozite de peste 100. 000 de euro * invatamintele financiare ale lui 2020, din perspectiva unui manager de investitii * Bataie pe energia scoasa acum la vanzare pentru a fi consumata anul viitor * Liderul BNS Dumitru Costin sustine ca intentia viitorului Guvern ar fi de a ingheta salariul minim pe economie la valoarea din acest an.

Marea conjunctie: Jupiter si Saturn, cele mai mari planete din sistemul solar, vizibile din Romania

Jupiter si Saturn, cele mai mari planete din sistemul solar, se vor afla cel mai aproape una de alta, luni, in timpul Marii conjunctii, un eveniment astral care va mai avea loc la asemenea proportii in 2080, conform AFP.

Cele mai mari rateuri stiintifice, dezinformari si conspiratii in privinta COVID-19

Raspandirea uimitoare a coronavirusului SARS-CoV-2 a luat lumea pe nepregatite, inclusiv pe oamenii de stiinta. Rezumatul de mai jos prezinta nu neaparat cronologic, autorii celor mai mari dezinformari, furnizori de asa-zise tratamente sau teoreticieni ai conspiratiei. Prin actiunile lor, ei au inrautatit pandemia, scrie Real Clear Science, care a realizat acest top.

Vlad Voiculescu nu mai candideaza pentru functia de viceprimar, fiind propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sanatatii Horia Tomescu, medic dentist, inlocuitorul sau UPDATE

Vald Voiculescu nu va mai candida pentru functia de viceprimar. Dacian Ciolos, co-presedintele USR-Plus, a anuntat la Digi 24 ca Vlad Voiculescu este propunerea partidului pentru functia de ministru al Sanatatii. in locul lui Vlad Voiculescu va candida pentru functia de viceprimar din partea USR-PLUS Horia Tomescu, medic dentist.

Cat de tare i-a afectat pe adolescenti pandemia. Cele mai mari efecte provin din inchiderea scolilor

Restrictiile impuse de pandemie nu sunt resimtite in aceeasi masura de toata lumea. Psihologul si psihoterapeutul Erna Constantin arata cum ii afecteaza pandemia pe adolescenti, segmentul de varsta incercat, oricum, de cele mai tulburatoare transformari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )