Libnet.ro
UNICEF

19:45

Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti

Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, Colegiul National Ion C. Bratianu din Pitesti si Colegiul National Sf. Sava din Bucuresti sunt liceele cu cei mai multi elevi cu media de admitere 10. in total, 188 de absolventi de clasa a VIII-a au intrat cu media 10 la liceu. Potrivit calculelor HotNews, la 86 de colegii nationale si licee teoretice cea mai mare medie de admitere a fost 10. continuă pe Hotnews

Bacalaureat 2019. Peste 5.000 de elevi din Capitala au depus contestatii. La ce proba s-au depus cele mai multe

275 de contestatii au fost depuse luni in Bucuresti, a anuntat marti Inspectoratul Scolar. Cele mai multe contestatii s-au inregistrat la Limba si literatura romana.

Top 20 licee din tara cu cele mai mari medii de admitere: noua sunt din Bucuresti, iar Constanta si Cluj-Napoca au cate trei in clasament

Lista liceelor cu cele mai mari medii de admitere este deschisa de Colegiul National de Informatica Tudor Vianu Bucuresti, unde ultima medie de admitere a fost de 9. 59, iar prima medie a fost 10. Top 20 licee din tara ordonate dupa ultima medie de admitere arata ca aproape jumatate sunt din Bucuresti. Liceele cu cele mai multe medii de 10 la admitere. in top 3, un singur colegiu din Bucuresti.

Admiterea la liceu 2019 Calarasi. La Colegiul National Barbu Stirbei au fost admisi elevii cu cele mai mari medii

In urma primei etape a repartizarii computerizate in invatamantul liceal de stat a absolventilor de clasa a VIII-a. Astfel, dintre cele 1. 484 locuri disponibile in liceele din judetul Calarasi, au fost ocupate 1. 219 de locuri au ramas libere, deoarece elevii nu au completat suficiente optiuni care sa le permita incadrarea intr-o unitate de invatamant liceal.

330 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. in ce tara gasesti cele mai multe oferte

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 330 locuri de munca vacante. Se cauta culegatori de legume si fructe, manager receptie, maseur sau consultant IT.

Sute de elevi salajeni cer recorectarea lucrarilor de la Bacalaureat. Proba care a strans cele mai multe contestatii

Candidatii care au facut contestatii vor afla rezultatele in cursul zilei de 13 iulie. Notele obtinute dupa recorectare sunt definitive.

Rezultate repartizare liceu 2019. Lista primelor 50 de specializari Cea mai mare ultima medie de admitere: 9.91 la Stiinte ale Naturii la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova

Ministerul Educatiei a publicat rezultatele repartizarii in licee pe admitere. edu. ro. Potrivit statisticilor, cele mai mari medii de admitere sunt la colegiile din Craiova, Bucuresti, Cluj, Iasi. Aici, mediile de admitere sunt de peste 9.

Top 5 cele mai bune frigidere de pe eMAG, raport calitate pret. Cum alegi dintre sute de oferte

Iti prezint un top 5 cele mai bune frigidere de pe eMAG, care ti-ar putea fi de folos daca te gandesti sa-ti schimbi cel mai important aparat electrocasnic din orice bucatarie. E important.

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara a ajuns la fundul sacului. Riscam sa nu putem plati salariile

Centrul de Cercetari Biologice de la Jibou, in administrarea caruia se afla una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara, se confrunta cu serioase probleme financiare, dupa ce an de an, bugetul alocat i-a fost diminuat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )