Libnet.ro
UNICEF

06:00

Lichid de parbriz vandut pe post de spirt. Mii de sticle au fost confiscate de politistii din Romania

Antena3 Antena3,
Lichid de parbriz vandut pe post de spirt. Mii de sticle au fost confiscate de politistii din Romania

Mii de sticle de spirt au fost confiscate de politisti dupa ce acestea nu respectau datele mentionate pe eticheta. Se pare ca in recipiente s-ar fi aflat lichid de parbriz. Politistii au deschis trei dosare penale in acest caz. continuă pe Antena3

Profitorii crizei - diluant sau lichid de parbriz vandut pe post de spirt

Pe fondul epidemiei de coronavirus, Politia Romana a declansat operatiuni de combatere a fenomenului de falsificare a materialelor sanitare. Este vorba de actiuni de amploare proiectate la nivel regional, care au fost desfasurate de politistii specializati in investigarea criminalitatii economice sau combaterea criminalitatii organizate.

VIDEO Diluant si lichid de parbriz, vandute pe post de spirt

Politistii au descoperit in judetele Prahova, Arges si Ilfov ca mai multe persoane fizice si juridice comercializau diluant si solutii de parbriz pe post de dezinfectanti. in urma actiunilor politistilor, au fost fost inregistrate 3 dosare penale in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si de falsificarea sau substituirea de alimente ori alte produse.

Diluant si lichid de parbriz, vandute pe post de spirt, in Prahova, Arges si Ilfov (VIDEO)

Politistii au descoperit pe raza judetelor Prahova, Arges si Ilfov ca mai multe persoane fizice si juridice comercializau diluant si solutii de parbriz pe post de dezinfectanti. in aceasta perioada,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )