Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lichiditate de 8,39 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de 8,39 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 37. 043 lei 8. 150 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de 1,58 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7. 196 lei 1. 964 euro).

UEFA: Steaua a primit 2,65 milioane euro pentru participarea in Liga Europa, in 2014

FC Steaua a primit 2,65 de milioane de euro pentru participarea in grupele Ligii Europa, editia 2014/2015. Suma apare in tabelul de distributie a premiilor catre cluburi, publicat de UEFA, vineri. in total, cluburile europene au incasat 988 milioane euro din partea forului continental.

Fermele de familie au depus cereri de finantare de aproape 20,5 milioane euro din fonduri europene

Valoarea totala nerambursabila a tuturor cererilor de finantare depuse pana in prezent pentru sectorul ferme de familie se apropie de nivelul maxim al valorii publice disponibile pentru aceasta sesiune de depunere, 20,57 milioane euro.

Alocare temporara a 25 milioane euro pentru programe finantate din fonduri structurale

Guvernul a aprobat, prin Hotarare, alocarea temporara din venituri din privatizare, de catre Ministerul Finantelor Publice, a sumei de 25 milioane euro, in scopul asigurarii necesarului de finantare pentru luna octombrie 2015 al Autoritatilor de management pentru implementarea JEREMIE Joint European Resources for Micro and Medium Enterprises), in cadrul Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), potrivit unui comunicat de presa.

imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

Camera Deputatilor a ratificat, astazi, Acordul privind asistenta financiara rambursabila intre tara noastra si Republica Moldova, potrivit caruia tara noastra acorda un imprumut de 150 milioane de euro tarii vecine, potrivit premierului Victor Ponta.

imprumutul de 150 milioane euro pentru Republica Moldova, ratificat de Camera

ACTUALIZARE 21:33 Ponta: Prin imprumutul acordat, aratam locuitorilor de pe malurile Prutului ca suntem impreuna si la bine si la greu Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca prin imprumutul de 150 de milioane de euro pe care tara noastra il acorda Republicii Moldova, decidentii din cele doua state arata locuitorilor de pe ambele maluri ale Prutului ca pot fi impreuna si la bine si la greu, transmit surse din presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )