Libnet.ro
UNICEF

15:45

Lichiditate de peste 10 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 10 milioane de euro

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost, vineri, de 47,2 milioane de lei aproximativ 10,4 milioane de euro), cu 40% mai mare decat in sedinta de joi, in conditiile unor evolutii negative ale tuturor indicilor bursieri. continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de circa 4,38 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 19,84 milioane lei circa 4,38 milioane euro).

Lichiditate de circa 4,98 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 22,58 milioane lei circa 4,98 milioane euro).

O familie din Bucuresti face peste 100.000 euro din mancare traditionala romaneasca

Bacania cu suflet, afacerea de familie fondata de sotii Doina si Liviu Oprea in decembrie 2011, si-a dublat anul trecut vanzarile atingand pragul de circa 120. 000 de euro.

Veniturile brute ale Enterprise Investors au fost de 332 milioane euro

Veniturile brute totale ale Enterprise Investors provenite din tranzactii au fost de 332 milioane euro, finalizand trei investitii si sapte exituri, se arata intr-un comunicat de presa trimis redactiei.

Romanii au cumparat online produse in valoare de 600 milioane euro in 2013

Potrivit declaratiilor principalilor jucatori din piata romaneasca de comert electronic, retail-ul online autohton a generat vanzari de 600 milioane euro in 2013, arata un comunicat al GPeC. Gala Premiilor eCommerce). Cifra estimata face referire exclusiv la produsele comercializate online indiferent de natura lor) si NU la servicii, plata facturilor de utilitati, bilete de avion, bilete la spectacole sau vacante si calatorii.

Cu 4 zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic

Cu numai patru zile inaintea tragediei din Apuseni, ROMATSA a platit 1,5 milioane euro pentru scolarizarea controlorilor de trafic. Potrivit sursazilei. ro, banii vor ajunge la doua companii aeriene din Marea.

Peste 10.000 de locuinte din Arges, fara curent electric din cauza zapezii

Peste 10. 000 de locuinte din 11 localitati din judetul Arges au ramas fara curent electric, duminica, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges, citat de Agerpres. Potrivit ISU Arges,.

Fratele lui Sebastian Ghita a castigat o licitatie de 10,5 milioane de euro impreuna cu Vodafone la Ministerul de Interne

Firma 2K Telecom, controlata de fratele mogulului Sebastian Ghita, si Vodafone vor furniza timp de trei ani servicii de comunicatii pentru toate unitatile Ministerului de Interne M. Contractul in valoare de 47,6 milioane de lei peste 10,5 milioane de euro) a fost castigat prin licitatie deschisa si atribuit in 21 ianuarie 2014, potrivit datelor din Sistemul electronic de Achizitii Publice SEAP). Cu o luna in urma, pe 23 decembrie 2013, Teamnet International, o alta firma apropiata omului de afaceri Sebastian Ghita, a castigat un contract de aproape 50 milioane de euro cu Agentia de Cadastru pentru digitalizarea cartilor funciare din noua judete.

UPDATE Fratele lui Sebastian Ghita a castigat o licitatie de 10,5 milioane de euro impreuna cu Vodafone la Ministerul de Interne

Firma 2K Telecom, controlata de fratele mogulului Sebastian Ghita, si Vodafone vor furniza timp de trei ani servicii de comunicatii pentru toate unitatile Ministerului de Interne M. Contractul in valoare de 47,6 milioane de lei peste 10,5 milioane de euro) a fost castigat prin licitatie deschisa si atribuit in 21 ianuarie 2014, potrivit datelor din Sistemul electronic de Achizitii Publice SEAP). Cu o luna in urma, pe 23 decembrie 2013, Teamnet International, o alta firma apropiata omului de afaceri Sebastian Ghita, a castigat un contract de aproape 50 milioane de euro cu Agentia de Cadastru pentru digitalizarea cartilor funciare din noua judete. UPDATE: Vezi in articol si reactiile transmise marti de Vodafone si ale 2K Telecom.

Contract de peste 10 mil. de euro: 2K Telecom si Vodafone vor furniza MAI servicii telecom

Companiile 2K Telecom si Vodafone Romania vor furniza Ministerului Afacerilor Interne MAI) servicii de telecomunicatii de 47,6 milioane lei 10,5 milioane euro), TVA inclusa, pentru conectarea unitatilor si angajatilor institutiei la reteaua interna,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )