Libnet.ro
UNICEF

10:45

Lichiditate de peste 20 milioane de lei la orele pranzului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 20 milioane de lei la orele pranzului

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 20,41 milioane lei 4,62 milioane euro), de aproape trei ori mai mult decat ieri, la aproximativ aceleasi ore, cand investitorii tranzactionasera de 7,8 milioane lei 1,76 milioane euro). De asemenea, toti indicii interni se aflau, la ora 14:30, in crestere, BET-C, indicele compozit al pietei, consemnand cel mai puternic avans, de 0,52%, la 2. 978,27 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

Crestere si lichiditate de 7,8 milioane lei, la orele pranzului, la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 7,8 milioane lei 1,76 milioane euro), iar indicii interni se aflau toti in crestere, la orele pranzului.

Premiul cel mare la Loto 6/49, de peste 5 milioane de lei, nu a fost castigat la extragerea de duminica

Loteria Romana a anuntat ca premiul cel mare, de peste 5,3 milioane de lei, la Loto 6/49, a fost reportat. Numerele extrase duminica la Loto 6/49 sunt 7, 4, 10, 32, 46 si 45, iar numarul Noroc este 6277420. La.

Esecul Nabucco se traduce in pierderi de 117 milioane lei pentru Transgaz

Pierderile pe care Transgaz TGN) ar urma sa le suporte in urma iesirii din consortiul Nabucco ar urma sa se ridice la 117,3 milioane lei, dintre care 110,7 milioane lei reprezinta provizionul pentru deprecierea imobilizarilor financiare, iar 6,6 milioane lei, alte cheltuieli care decurg din calitatea de asociat al consortiului, se arata intr-un raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Finantele au atras 300 milioane lei prin certificate la un an

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat 300 milioane lei prin certificate de trezorerie cu scadenta la un an, exact cat si-a propus, desi subscrierile au fost de opt ori mai mari, randamentul mediu acceptat fiind de 4,15%.

Iarba de pe Arena Nationala va fi schimbata din nou: Pana in prezent, s-au investit peste cinci milioane de euro doar in gazon

Gazonul de pe National Arena va fi schimbat din nou, dar problemele nu dispar. Solutia aleasa de Primaria Capitalei, proprietara stadionului, este si de aceasta data una provizorie. Noua patura de iarba nu are.

Posta a castigat un contract de 32 de milioane de lei pentru livrarea permiselor de conducere in urmatorii patru ani

Posta Romana va furniza Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), in urmatorii patru ani, servicii de curierat pentru livrarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare a vehiculelor la domiciliul solicitantilor, contractul fiind de 32,1 milioane lei.

Posta Romana a castigat un contract de 32 de milioane de lei pentru livrarea permiselor de conducere in urmatorii patru ani

Posta Romana va furniza Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat RAAPPS), in urmatorii patru ani, servicii de curierat pentru livrarea permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare a vehiculelor la domiciliul solicitantilor, contractul fiind de 32,1 milioane lei.

Amenzi de peste 35.000 lei dupa ce controale in vagoanele restaurant au dat la iveala fapte de evaziune fiscala si plusuri in gestiune

Politistii au descoperit plusuri in gestiune, activitati comerciale ilicite si fapte de evaziune fiscala in urma controalelor care au avut loc in ultima saptamana, in vagoanele restaurant ale trenurilor de calatori, pentru care au deschis dosare de cercetare si au dat amenzi de peste 35. 000 de lei, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )