Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lichiditate de peste 5,4 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 5,4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 24. 329,31 lei 5. 884,15 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 2,6 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 318,58 lei 2. 196,6 euro).

incaltaminte de peste 3,6 milioane de euro, confiscata in Ilfov de Directia Antifrauda

Directia Generala Antifrauda Fiscala a confiscat peste 1,8 milioane de perechi de incaltaminte, in valoare de peste 3,6 milioane euro, aflate in 15 depozite din Afumati, Ilfov. Peste 100 de inspectori ai.

Republica Moldova vrea sa imprumute 100 milioane euro din Polonia

Republica Moldova negociaza cu Polonia un credit in conditii preferentiale de 100 milioane euro pentru dezvoltarea sectorului agricol, a anuntat ieri premierul Iurie Leanca la un forum economic moldo-polonez desfasurat in Chisinau, unde a participat alaturi de Donald Tusk, omologul polonez al domniei sale, informeaza Agerpres.

BERD imprumuta EDP Renovables cu 20 milioane euro

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a anuntat, ieri, ca imprumuta compania EDP Renovaveis EDPR) cu 20 milioane euro pentru lucrari de constructie si operare a mai multor parcuri fotovoltaice in Oltenia.

Pe ce a atribuit Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi peste 300 de milioane de euro in noiembrie. Vezi contractele

In noiembrie 2013, Compania de Drumuri si Autostrazi a publicat in SEAP anunturi de atribuire a 32 contracte in valoare de peste 300 milioane de euro. 24 de contracte cu licitatie in valoare de aproape 300 milioane de euro si 8 contracte fara licitatie negociere fara anunt de participare) in valoare de peste jumatate de million de euro. Firmele apropiate a doi politicieni PSD, fostul senator Catalin Voicu si fostul presedinte al CJ Botosani, Constantin Contac, au castigat contracte de deszapezire in valoare de peste 8 milioane de euro. Vezi in articol o monitorizare a contractelor atribuite de CNADNR in toata luna noiembrie 2013.

Intesa Sanpaolo isi reevalueaza prezenta pe piata romaneasca

Dupa ce a inregistrat anul trecut o pierdere de 37 milioane euro in tara noastra, banca italiana Intesa Sanpaolo a anuntat ca isi va reevalua/repozitiona prezenta in state unde operatiunile ei nu sunt suficient de mari sau unde institutia de credit se afla intr-o situatie dificila, luand in calcul inclusiv acorduri cu alti jucatori internationali, potrivit unui comunicat publicat astazi pe site-ul propriu.

Afacerile Gothaer Asigurari Reasigurari au crescut cu 75% pana la 14,8 milioane de euro in 2013

Gothaer Asigurari Reasigurari, firma rezultata in urma preluarii de catre grupul Gothaer in anul 2012 a Platinum Asigurari reasigurari, a inregistrat anul trecut o crestere de peste 75% a veniturilor din primele brute subscrise de la 8,5 milioane euro la 14,8 milioane euro), un numar dublu de clienti de la aproximativ 25. 000 la peste 52. 000) si o crestere de 140% a numarului de polite din portofoliu, la 98. 000, a anuntat luni asiguratorul. Conducerea companiei se asteapta sa obtina profit, cel mai probabil, in anul 2016.

Investitie de 20 de milioane euro intr-o fabrica de uleiuri la Galda de Jos in Alba, blocata de lipsa unei hotarari de Guvern

O investitie in valoare de 20 de milioane de euro intr-o fabrica de uleiuri comestibile si necomestibile la Galda de Jos in judetul Alba este blocata din motive administrative. Proiectul de hotarare pentru aprobarea constructiei noii fabrici a fost atacat in contencios administrativ de catre Institutia Prefectului, intrucat legea nu permite valorificarea terenurilor din pasuni, decat prin hotarare de Guvern.

SEAT genereaza cele mai mari venituri din istoria sa, de aproape 6.500 de milioane de euro

Bucuresti, 27/03/2014. - SEAT isi imbunatateste situatia, in ciuda recesiunii economice. Cu o crestere majora a volumului de vanzari, a cererii si a productiei, SEAT a inchis anul 2013 cu cel mai mare venit din istoria sa, declarand o cifra de afaceri de 6. 473 milioane euro, cu 6,3% mai mult decat in anul anterior.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )