Libnet.ro
UNICEF

12:30

Lichiditate de peste 8,5 milioane euro pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 8,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 37. 058,88 lei 8. 504,81 euro). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de peste 3,21 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 19. 689,99 lei 3. 633,31 euro).

Lichiditate de peste 3,82 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 056,78 lei 3. 089,70 euro).

Deichmann a vandut incaltaminte in valoare de 66 milioane euro, pe piata noastra

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis patru magazine anul trecut in Romania si a vandut 2,76 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 293,3 milioane lei 66 milioane euro), in crestere cu 16,8% fata de 2013, a anuntat compania.

Lichiditate de aproximativ 36 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 36 milioane lei 8,15 milioane euro).

Bosch primeste ajutor de stat de 16,6 milioane euro, pentru fabrica de la Blaj

Ministerul Finantelor Publice MFP) anunta ca a aprobat un ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro catre societatea Bosch Rexroth, in vederea realizarii unei investitii cu o valoare de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba).

Declaratia de avere a deputatului PSD Ion Ochi: Peste 200 de hectare de teren, imprumuturi acordate de peste 1,3 milioane lei si bijuterii in valoare de 8.000 de euro

Potrivit decaratie de avere, deputatul PSD Ion Ochi are peste 200 de hectare de teren, un apartament in Brasov si a acordat imprumuturi de peste 1,3 milioane de lei societatii la care este actionar, informeaza Me.

Agricover Credit mai imprumuta 22 milioane euro de la EximBank

EximBank si Agricover Credit au agreat incheierea unui nou acord pentru un imprumut in valoare de 100 de milioane de lei peste 22 de milioane de euro) pentru asigurarea resurselor necesare dezvoltarii de noi produse si servicii financiare inovatoare destinate fermierilor, potrivit unui comunicat de presa.

Lista zonelor fara acces la internet fix de mare viteza din Romania: In 6.358 de localitati cu peste 2,75 milioane de locuitori nu este nici o retea cu net de 30 Mbps

In 6358 de localitati din tara, in care traiesc peste 2,75 milioane de romani, nu exista la sfarsitul anului trecut nici o retea de acces sau de distributie pentru internet fix de mare viteza, care sa asigure viteze de transfer de minim 30 Mbps, potrivit unui studiu realizat de Autoritatea de reglementare in comunicatii si supus miercuri dezbaterii publice. Studiul a fost realizat pentru a veni in sprijinul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), institutie care coordoneaza implementarea unor programe de dezvoltare a infrastructurii in banda larga broadband) in zonele rurale.

Posta Romana a castigat un contract de peste 30,3 milioane lei cu Ministerul Justitiei si va expedia actele de procedura pentru toate instantele judecatoresti

Posta Romana a castigat un contract de peste 30,3 milioane lei fara TVA cu Ministerul Justitiei, in baza caruia toate Judecatoriile si Tribunalele din tara vor expedia acte de procedura pentru instantele judecatoresti, au declarat pentru HotNews. ro oficialii Postei Romane. Contractul a fost atribuit in urma unei licitatii deschise demarate in luna februarie a acestui an, in care singura oferta primita a fost din partea Postei Romane, dupa cum arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Tranzactii de 13,04 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti au inchis in crestere sedinta de tranzactionare de ieri, valoarea totala a tranzactiilor cifrandu-se la 57,64 milioane de lei 13,04 milioane de euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )