Libnet.ro
UNICEF

17:15

Licitatie de aproape 60 milioane de lei pentru dotarea Blocului Operator Central din Spitalul Universitar Bucuresti, care este nefunctional nca din anul 2007

Hotnews Hotnews,
 Licitatie de aproape 60 milioane de lei pentru dotarea Blocului Operator Central din Spitalul Universitar Bucuresti, care este nefunctional nca din anul 2007

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti SUUB) a demarat in aceasta o licitatie de aproape 60 de milioane de lei pentru dotarea cu aparatura medicala de ultima generatie a celor 11 sali de operatie din Blocul Operator Central, nefunctional inca din anul 2007, dupa ce a intrat intr-un amplu proces de modernizare si consolidare. Blocul nu este dotat cu aparatura medicala pentru desfasurarea actului anestezico chirurgical, desi este complet renovat si modernizat. in SUUB se interneaza anual in regim de spitalizare continua peste 55. 000 de bolnavi, peste 60. 000 sunt tratari prin spitalizare de zi si peste 350. 000 pacienti/an sunt tratari in Unitatea de Primiri Urgente si ambulatoriu. continuă pe Hotnews

Investitie de aproape 19 milioane de lei pentru introducerea retelelor de apa si canal spre viitorul aeroport din Brasov

Compania Apa Brasov a lansat o licitatie publicata in vederea desemnarii unui constructor care sa realizeze o investitie de amploare in zona Ghimbav, in ceea ce priveste introducerea retelelor de apa si canal.

CMC aloca 10 milioane de lei pentru lichidarea consecintelor exploziei de pe Bulevardul Moscovei

Consiliul municipal Chisinau a decis luni, 8 octombrie, alocarea sumei de 10 milioane de lei pentru lichidarea consecintelor deflagratiei de pe Bulevardul Moscova, 11/5, in seara zilei de sambata, 6 octombrie, transmite IPN.

Peste 3 milioane de lei pentru 57 de toalete ecologice ce vor fi inchiriate timp de 4 ani. Licitatie la Primaria Alba Iulia

Un contract cu valoare estimata de 3. 500 lei, fara TVA, privind inchirierea, amplasarea, exploatarea si intretinerea de toalete ecologice pentru o perioada de patru ani, a fost scos la liictatie de Primaria Alba Iulia.

CFR Marfa estimeaza pierderi de 232,6 milioane lei

CFR Marfa estimeaza pierderi de 232,6 milioane lei in acest an, la venituri totale de 761,5 milioane lei, potrivit unui proiect de Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pentru acest an al companiei.

Lucrari de peste 17 milioane de lei pentru modernizarea termoficarii paguboase. Un intreg cartier din Brasov intra in santier

Proiectul de reabilitare a sistemului de termoficare din cartierul Tractorul, pentru care edilii brasoveni au obtinut o finantare nerambursabila de la Guvernul Elvetian in valoare 18. 086,32 lei 4. 730 franci elvetieni), a demarat oficial cu partea de proiectare, la inceput de septembrie.

Finantele au atras 90 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, astazi, 90 milioane lei de la banci, suplimentar la licitatia de ieri, cand a imprumutat 600 milioane lei, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor a atras 953 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 952,9 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 24 de luni, la un randament mediu de 4,07% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Ministerul Finantelor a atras 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, astazi, 600 milioane lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni, cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

MFP a imprumutat, ieri, 600 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, ieri, 600 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea la 57 de luni, la un randament mediu de 4,75% pe an, potrivit datelor transmise de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )