Libnet.ro
UNICEF

16:45

Licitatie de peste 13 milioane de lei pentru reabilitarea termica a mai multor blocuri din Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Licitatie de peste 13 milioane de lei pentru reabilitarea termica a mai multor blocuri din Alba Iulia

Primaria Alba Iulia a lansat recent in Sistemul Electronic de Achizitii Publice o licitatie pentru executia unor lucrarilor privind cresterea performanteieficientei energetice a mai multor blocuri de locuinte din municipiu. continuă pe Adevărul

RECTIFICAREA RECTIFICARII BUGETARE 930 de milioane lei pentru linistea primarilor

Consiliile judetene si primariile vor primi inca 930 de milioane de lei, conform legii adoptata ieri in plenul Parlamentului prin care a fost aprobata si modificata OUG 502020 privind rectificarea bugetara.

Primaria Capitalei aloca 66 milioane lei pentru ca 6 spitale din administrare sa faca investitiile necesare pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu

Primaria Capitalei aloca 66 milioane de lei pentru ca spitalele Prof. Dr. Theodor Burghele, Dr. Carol Davila, Filantropia, Sfantul Luca, Malaxa, Sfanta Maria sa faca investitiile necesare obtinerii autorizatiei de securitate la incendiu. Proiectele au fost aprobate joi de Consiliul General, iar potrivit legii, autorizatia de securitate la incendiu era necesara din 2007. Primarul Gabriela Firea a declarat pentru HotNews. ro ca aceste spitale au aviz de securitate la incendiu, pasul premergator obtinerii autorizatiei de construire, iar investitiile urgente pentru protectia la foc au fost facute.

CJ Alba continua modernizarea cailor de comunicatie. Aproape 20 de milioane de lei pentru asfaltarea a 11 km de drum

Consiliul Judetean Alba initiaza primele demersuri pentru modernizarea unui drum de 11 km in zona localitatii Alecus, ce face legatura intre DJ 107 Blaj-Jidvei si DJ 107D Ocna Mures-Farau. Valoarea investitiei este de 19,59 milioane lei.

Nou fond de investitii european, de 100 milioane dolari, pentru finantarea startup-urilor IT

Startup-urile IT vor putea obtine finantari de capital de risc intre 500. 000 si 5 milioane de dolari dintr-un nou fond de investitii, lansat, joi, la Londra. Cei de la Hoxton Ventures regreta acum ca nu au investit in compania romano-americana UiPath, cand au avut ocazia - scrie Sifted. eu.

BVB PRIME TRANSACTION: Tranzactii de putin peste trei milioane euro, cea mai mica valoare din acest an

Valoarea transferurilor realizate in Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) in penultima sedinta de tranzactionare a saptamanii s-a ridicat la numai 14,57 milioane de lei, circa un sfert 27,5%) din media zilnica a anului, de circa 53 milioane de lei.

Pagube de peste 6 milioane de lei provocate de seceta la culturile agricole din judetul Alba

Seceta din primele luni ale anului 2020 a provocat daune de 6,3 milioane de lei culturilor agricole din Alba. Cea mai mare suma 5 milioane de lei) se inregistreaza la cultura de grau.

Noi fonduri, de 650 milioane dolari, pentru startup-uri, de la la o firma de investitii care a finantat si un antreprenor roman

Startup-urile de tehnologie vor putea obtine finantari prin doua noi fonduri, in valoare totala de 650 de milioane de dolari, lansate de firma de investitii americana FirstMark Capital, care a finantat unicorni ca Airbnb sau Pinterest, dar si un startup fondat de un antreprenor roman.

Noi finantari de 500.000-1,3 milioane euro pentru firme IT europene

Startup-urile IT europene vor putea obtine noi finantari de capital de risc, de 500. 000-1,3 milioane de euro, printr-un fond de investitii sustinut de Uniunea Europeana, lansat joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )