Libnet.ro
UNICEF

08:45

Lider interlop roman, acuzat ca a comandat asasinarea unui jurnalist. Ce recompensa le-a promis executantilor

Adevărul Adevărul,
Lider interlop roman, acuzat ca a comandat asasinarea unui jurnalist. Ce recompensa le-a promis executantilor

Lucian Boncu, liderul unei grupari interlope din Timisoara, este acuzat de DIICOT ca a comandat asasinarea unui jurnalist, punandu-le la dispozitia agresorilor un pistol si promitandu-le recompensa. in paralel, interlopul, aflat in arest la domiciliu intr-un alt dosar, va fi reintrodus in arest preventiv. continuă pe Adevărul

Interlop din Timisoara, acuzat de DIICOT ca a comandat asasinarea unui jurnalist

Lucian Boncu, liderul unei grupari de interlopi din Timisoara, a fost pus sub acuzare, astazi, de procurorii DIICOT, intr-un dosar in care este cercetat ca ar fi planificat asasinarea unui jurnalist.

Lider al lumii interlope din Timisoara, acuzat ca a ordonat uciderea unui jurnalist Un politist l-ar fi ajutat pe interlop cu informatii din ancheta

Lucian Adrian Boncu, lider al lumii interlope din Timisoara, a fost pus sub urmarire penala de procurorii DIICOT, el fiind acuzat ca a ordonat unor apropiati sa-l impuste pe jurnalistul Dragos Bota, editorul sef al publicatiei pressalert. ro, potrivit Agerpres. in acest caz este implicat si un politist, care l-ar fi ajutat pe Lucian Boncu cu informatii confidentiale despre ancheta DIICOT,.

DIICOT: Un interlop din Timisoara a ordonat impuscarea unui jurnalist local, iritat de articolele scrise de acesta

O grupare interlopa din Timisoara a planuit uciderea unui jurnalist local, anunta, joi, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Totul a pornit de la niste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )