Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lider neamt: Angela Merkel este un dictator care vrea sa inlocuiasca poporul german cu imigranti

B1 B1,
Lider neamt: Angela Merkel este un dictator care vrea sa inlocuiasca poporul german cu imigranti

Acuze grave i se aduc cancelarului german Angela Merkel, unul dintre liderii extremei drepte Alexander Gauland, afirmand ca aceasta este un dictator care vrea sa inlocuiasca poporul. continuă pe B1

Vicepresedintele Alternativei pentru Germania: Angela Merkel este un dictator

Un lider al extremei drepte germane a calificat-o dictator pe sefa executivului de la Berlin, Angela Merkel, acuzata ca doreste sa ''inlocuiasca poporul german '' cu migranti, relateaza publicatia Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, citata de Agerpres.

Elicoptere folosite de Angela Merkel, scoase din uz. Care este motivul

Mai multe elicoptere folosite pentru transportarea cancelarului german Angela Merkel vor fi scoase din uz, in contextul unei decizii luate de Uniunea Europeana privind aparatele de zbor Puma.

Angela Merkel sustine crearea unei zone de liber schimb intre Uniunea Europeana si Rusia

Cancelarul german, Angela Merkel, sustine initiativa crearii unei zone de liber schimb intre Uniunea Europeana si Rusia, care sa se extinda de la Vladivostok pana la Lisabona.

Angela Merkel era tinta individului care a ranit cu cutitul o candidata la alegerile locale

Un german care a injunghiat-o in gat pe o candidata la postul de primar al orasului Koln, Henriette Reker, in timpul unui eveniment de campanie, din cauza pozitiei sale prorefugiati, ar fi preferat de fapt s-o omoare pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a declarat un politist, vineri, in fata unui tribunal din Duesseldorf, relateaza agentia DPA, preluata de Agerpres.

Angela Merkel, vizata de un atac cu cutit

Un german care a injunghiat-o in gat pe o candidata la postul de primar al orasului Koln, Henriette Reker, in timpul unui eveniment de campanie, din cauza pozitiei sale prorefugiati, ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )