Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un lider PSD, atac la Klaus Iohannis: I-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau

Antena3 Antena3,
Un lider PSD, atac la Klaus Iohannis: I-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau

Liderul senatorilor social-democrati, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a pacalit de doua ori pe romani cu Guvernul sau. Prima pacaleala a fost. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, atac dur la Klaus Iohannis: ii vom monitoriza toate actiunile neconstitutionale

Calin Popescu Tariceanu lanseaza un atac dur la adresa lui Iohannis, in care face acuzatii si amenintari grave. Seful Senatului acuza ca presedintele Klaus Iohannis conduce o coalitie.

Calin Popescu Tariceanu, atac la adresa lui Klaus Iohannis si a procurorilor: DNA este instrumentul institutional care initiaza la comanda politica compromiterea adversarilor presedintelui

Reactie dura a presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu la adresa presedintelui Romaniei. Acesta ii cere lui Klaus Iohannis sa faca publice stenogramele discutiilor purtate de seful statului cu.

Klaus Iohannis il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu: Acest om nu e preocupat de independenta justitiei. Scria biletele Draga Traian pentru a scapa un prieten

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa sefului Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Iohannis a afirmat ca al doilea om in stat nu este preocupat de independenta justitiei.

FOTO si VIDEO. Peste 150 de persoane au venit la inmormantarea soacrei presedintelui Klaus Iohannis

Peste 150 de persoane au fost prezente, marti, la inmormantarea Georgetei Lazurca, soacra presedintelui Klaus Iohannis.

Subiectiv: Calin Popescu Tariceanu, despre o posibila suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Calin Popescu Tariceanu a fost invitatul lui Razvan Dumitrescu in emisiunea Subiectiv. Seful Senatului a raspuns la cea mai arzatoare intrebare: il va suspenda sau nu pe Klaus Iohannis daca.

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza marti centrala nucleara de la Cernavoda

Presedintele Klaus Iohannis va vizita marti centrala nuclearelectrica de la Cernavoda, cu ocazia implinirii a 20 de ani de la deschiderea primului reactor nuclear, a anuntat Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al presedintelui.

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei avizul pentru inceperea urmaririi penale a lui Oprea. DNA poate sa il ancheteze pentru moartea agentului Gigina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. Astfel, procurorii anticoruptie pot incepe anchetarea fostului vicepremier, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Klaus Iohannis a aprobat cererea DNA de urmarire penala a lui Gabriel Oprea

Presedintele Klaus Iohannis a aprobat vineri cererea DNA de urmarire penala pentru ucidere din culpa a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, potrivit unui comunicat al Administratiei.

NEWS ALERT. Presedintele Klaus Iohannis a transmis ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. DNA poate sa il ancheteze pe fostul vicepremier pentru moartea agentului Bogdan Gigina

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, ministrului Justitiei avizul oficial pentru inceperea urmaririi penale a lui Gabriel Oprea. Astfel, procurorii anticoruptie pot incepe anchetarea fostului vicepremier, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.

Circ mediatic de campanie: Klaus Iohannis ii ia apararea lui Kovesi in scandalul momentului. Sebastian Ghita reactioneaza (VIDEO)

Acuzatiile lui Sebastian Ghita despre plagiatul lui Kovesi, un circ mediatic de campanie. Aceasta a fost reactia presedintelui Klaus Iohannis cand a fost intrebat despre scandalul creat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )