Libnet.ro
UNICEF

07:16

Lider PSD: Calculele noastre arata ca avem peste 233 de voturi pana acum pentru motiune

Antena3 Antena3,
Lider PSD: Calculele noastre arata ca avem peste 233 de voturi pana acum pentru motiune

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat joi ca deocamdata sunt peste 233 de parlamentari care ar vota motiunea de cenzura si a adaugat ca un calendar al dezbaterilor va fi stabilit la inceputul saptamanii viitoare. continuă pe Antena3

Alfred Simonis: Calculele noastre arata ca avem peste 233 de voturi in acest moment Deputatul PSD a uitat titlul motiunii

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, joi, dupa depunerea motiunii de cenzura, ca PSD are peste 233 de voturi pentru acest demers, iar citirea si votarea motiunii nu va fi intarziata foarte mult. Simonis a uitat titlul motiunii, precizand ca s-a lucrat la mai multe variante.

EXCLUSIV Pe ea a lasat-o Andrei Neacsu pentru Ilinca Vandici. Este un nume greu in PSD, care s-a imbogatit peste noapte dupa divort!

Ilinca Vandici a ales sa-si asume total titulatura de persoana publica, asa ca le impartaseste de ani buni fanilor detalii despre viata sa. Mai putin cunoscut este, insa, trecutul actualului sot. Daca Vandici a fost cuminte pe plan amoros, despre Andrei Neacsu nu s-ar putea spune acelasi lucru. Trecutul amoros al sotului Ilincai Vandici. Fosta .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )